| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Robert Knjaz Produkcija u Kultura i Zabava forumu; jebesh ti sve..al knjazov ples je nenadjebiv...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-10-06 Godina: 22
Poruka: 246
![]() ![]() ![]() ![]() | http://vinovo.magnify.net/watch/play...SBFQ9FTY52R1NQ Kopa cura vinograd ![]() Engleski titlovi ispod filma su zakon |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Robert Knjaz Produkcija umrla sam kad sam jučer gledala Koleđicu! fakat je bila najbolja do sada.....nema nikakvih selebretija do Bake Slavice ![]() ![]() kad je Radovan pojeo bikova jaja pa kad mu je Knjaz rekao šta je...koju je lik facu složio ![]() ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,283
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Robert Knjaz Produkcija do jaja ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: knjaz, produkcija, robert |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

umrla sam kad sam jučer gledala Koleđicu! fakat je bila najbolja do sada.....nema nikakvih selebretija do Bake Slavice