| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi RTL, HRT ili Nova TV u Kultura i Zabava forumu; sve tri..... na svakoj nekaj pogledam... e kad se vech stalno na rtl-u neshto reprizira zakaj ne bi reprizirali ... |
| Vidi Rezultate Anketa: RTL, HRT ili Nova TV | |||
| RTL | | 50 | 33.78% |
| HRT | | 66 | 44.59% |
| Nova TV | | 32 | 21.62% |
| Glasači: 148. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV sve tri..... na svakoj nekaj pogledam... e kad se vech stalno na rtl-u neshto reprizira zakaj ne bi reprizirali nekaj dobro... nekaj od starijih serija....
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta |
| | |
| | #94 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV ma, meni to sve isto, na svakoj tu i tamo pronađem nekaj gledljivo, samo kaj me na novoj i rtl-u probijaju reklame, prestrašno ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 19-10-06
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV Potpis. Tu je (po pitanju reklama) HRT daleko prihvatljiviji od ostalih.
__________________ Be there no question, of certain strengths... Know this intention, forever Stronger Than All!!! |
| | |
| | #96 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: zagreb-berlin Godina: 18
Poruka: 165
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV Citat:
top-šop! ![]()
__________________ Love me, or hate me! Striptizeta | |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-07 Godina: 23
Poruka: 5
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV RTL, naravno. Tam imaju odlicne serije, bolje od Nove, a isto tako necu RTL uzimat za usporedbu s HRT-om zato sto RTL i Novu gledam besplatno, a HRT-u za samo dva kanala moram dat 70kn... Kad nam HRT bere novce kako god stigne... Zadnji Uredio efroname : 25-08-08 u 20:02. Razlog: dodan odgovor na citat korisnika Emperor666 |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: RTL, HRT ili Nova TV Citat:
A što se tiče samih programa, niti jedna tv kuća nema dobar, ali kad bih birao odabrao bih HRT, pa Novu, pa RTL. RTL je čak gori i od ovih lokalnih, jer stvarno moraju biti debili da po deveti (!) puta repriziraju "Dadilju".
__________________ My name is Bago. Mickey Bago. ©jaiopetja | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: RTL, HRT ili Nova TV u zadnje vrijeme samo satelitski program na hotbirdu i astri...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-06-07 Godina: 23
Poruka: 5
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV Citat:
Net.hr | |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrt, nova, rtl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

top-šop!