| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi RTL, HRT ili Nova TV u Kultura i Zabava forumu; RTL- istina je da reklame reklame reklame i svaka serija se ponavlja bar 1' puta( pa sjetite se dadile i ... |
| Vidi Rezultate Anketa: RTL, HRT ili Nova TV | |||
| RTL | | 50 | 33.78% |
| HRT | | 66 | 44.59% |
| Nova TV | | 32 | 21.62% |
| Glasači: 148. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV RTL- istina je da reklame reklame reklame i svaka serija se ponavlja bar 1' puta( pa sjetite se dadile i roseane) ali opet imaju neke zakon stvari poput zakona brace i poneki dobar filmNova tv- cjeli dan sapunice i reklame. i imaju vjesti. jedino dobro su kucanice za one koji to vole i poneka nogometnma utakmica ili meč Hrt-1 program horror nista zanimljivo osim dnevnika za one koji prate vjesti 2 program-nista zanimljivo osim pokoje serije ako ubace i muskima utakmice. uglavnom... najbolji je INTERNET |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: RTL, HRT ili Nova TV Neznam kaj uopče kvalitetno postoji na hrt-u, jedino F1 a dalje drek, tu i tamo kakvim filmom prekinu reklame i to je to. Vjeti su mi nekaj najgluplje, zato imam internet, i novine, pa mi bezveze to gledat na tv-u. Evo rtl mi zna imat ok filmove, na novoj je legendarni seinfeld ali mi je nažalost loš prijem pa ju jako slabo gledam. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrt, nova, rtl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:45.

i roseane) ali opet imaju neke zakon stvari poput zakona brace i poneki dobar film

ali mi je nažalost loš prijem pa ju jako slabo gledam.