| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi RTL, HRT ili Nova TV u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Poggiali na novoj je legendarni seinfeld ali mi je nažalost loš prijem pa ju jako slabo ... |
| Vidi Rezultate Anketa: RTL, HRT ili Nova TV | |||
| RTL | | 50 | 36.76% |
| HRT | | 59 | 43.38% |
| Nova TV | | 27 | 19.85% |
| Glasači: 136. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV Citat:
Mislim , bez uvrede (i namjere da te u bilo što uvjeravam) ali ovo mi je presmiješan argument. Nakon što je HTV tu seriju premijerno prikazao , pa još dva puta reprizirao uzela je Nova. Serija je zakon , ali što je previše , previše je.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV HTV, uz sve mani i iako bi s tom lovom trebao biti još kvalitetniji.. danas gledam 'nedjeljom u dva' pa ajd, bar je stanković skoro uvijek na razini! ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 18
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV HTV je još uvijek najbolji makar ga i oni znaju upropastit sa reprizama repriza filmova i onim kombiniranim sportiskim prijenosima. RTL ima neke dobre emisije a na novoj jedino što valja je Večernja škola i Kviskoteka, sve ostalo je veći ili manji užas.
__________________ Bolje šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,024
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV TV gotovo uopće ne gledam, pogotovo otkad je završio Enterprise na HTV-u, ali ipak se nađe ponekad kakav dobar dokumentarac na HTV-u (u odabiru Đele Hadžiselimovića, ofkors!), recimo sjajan je bio ovaj što se nedavno davao nedjeljom u 15 i 30, Utrka u svemir, BBC-jev dokumentarac o svemirskoj utrci između SSSR-a i SAD, u biti dvoboju dvojice genijalnih konstruktora i izumitelja, Wernera Von Brauna i Sergeja Koroljeva. RTL i NOVA TV nemaju ništa osim dosadnih serija i filmova iz žnj produkcije i 100X prikazanih repriza davnih blockbustera, tako da, i kad pogledam TV, gotovo isključivo gledam HTV.
__________________ Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV sazem se s bobom , jednostavno se hrt s ove dvije kom.tv kuce ne bi trebao usporedivat , jer ako neko ima tisuce zaposlenih , nekakvih 800-900 miljuna kun a godišnje od zakonom propisane pretplate i kao i ove dvije tv. reklamni prostor onda zbilja nem a mjesta usporedbi. sto se tice rtla mislim da je njegova najveca dobit sto je razbio jos vise onaj stari monopol htv a , a bez monopola profitiraju gledatelji . moj osobni favorit u cijeloj ovoj prici kad se vec postavlja ovo pitanje i kad se uzmu u obzir cinjenice koje rade naveliko za hrt (pretplata ,horda zaposlnih ,reklame ) jest nova tv . osobno ju i od sve nase tri glavne telke najvise pratim i smatram da je na toj tv kuci doslo da sjajnih pomaka nakon novih vlasnika i nove uredivacke politike na celu s s.svilanom .
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrt, nova, rtl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:04.

ali mi je nažalost loš prijem pa ju jako slabo gledam.

tv ne palim otkad su kodirali cartoon network