| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi RTL, HRT ili Nova TV u Kultura i Zabava forumu; RTL je toliko debilna televizija da je to čudo jedno...ono, od početka emitiranja prikazuju Pod istim krovom, i stalno ... |
| Vidi Rezultate Anketa: RTL, HRT ili Nova TV | |||
| RTL | | 50 | 33.78% |
| HRT | | 66 | 44.59% |
| Nova TV | | 32 | 21.62% |
| Glasači: 148. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 24
![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV RTL je toliko debilna televizija da je to čudo jedno...ono, od početka emitiranja prikazuju Pod istim krovom, i stalno repriziraju ispočetka, da ne govorim o izboru fimova, distribuciji...GODZILLU su pokazali 50 puta već ...Jedino šta im valja je Prison Break, jer je megahit u Americi, a postaje i kod nas Nova TV se skroz poboljšala, fimovi su koliko - toliko OK, pa zatim kultne serije: Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Lost, koje i više nego podižu gledanost HRT ne komentiran
__________________ What goes around, goes around, goes around... Comes all the way back around... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: RTL, HRT ili Nova TV RTL je definitivno najgora televizija na ovim prostorima. neznam zasto stalno prikazuju filmove ("blockbastere") kao što su: "Solo", "glup gluplji", "vodonoša" .. i ostali takvi filmovi (ako se mogu nazvat filmovima) koji su već bili 100 puta na tv-u. A da nebi sve bilo na filmovima ti su i vrhunske zabavne serije: "oderd za cistocu", "mijenjam zenu" ... zaista neznam koja je svrha ove dvije emisije. u prvoj neke babe dodu i ciste neciji stan, a u drugoj neka baba iz zagreba se mijenja sa babom iz nekog sela. i cijelu emisiju gledamo kako ova baba iz zagreba hrani krave i cisti štalu. stvarno neznam koga to zabavlja. ali ni to nije sve, tu je i sportski program RTL-a koji ima pravo prenosit važu utakmicu Rusija - Engleska ali je nece prenosit jer su im ocito vaznije ove dvije babe iz gore navedene emisije. Cak nece niti prodat prava na prijenos HRT-u koji bi htio prenosit tu utakmicu. Stvarno su katastrofa... ovako nece nista zaradit, tekme nema, a nece ni prodat prava na prijenos. da ne ispadne da samo pljujem po RTL-u, i HRT i NOVA imaju svoje bisere. HRT po 100 put ove godine prikazuje "umri muški" i "smrtonosno oružje". ima RTL i nešto za pohvalit, recimo CSI: Miami i CSI: New York (makar neznam zasto neke repriziraju, al nema veze), tu je u "legendarna" FBI - Istraga. Nadam se da ce prikazati i "zakon brace 3". eto toliko od mene. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: RTL, HRT ili Nova TV Citat:
,stvarno više popizditi jedni te isti filmovi
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV glasao sam za hrt ali nijedan mi se ne svidja,hrt nam nabija pretplatu a program je los,mislim da trebaju ubaciti vise sporta i da prenose i druge utakmice a ne one u kojima nastupa hrvatska i hrvatski klubovi,rtl mi ima glupe serije osim zakona brace kad bude,ili opcenito ovih sto budu nedjeljom navecer,a Nova mi je najlosija kao sto se i pokazuje u ovoj anketi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV nije mi jasno kako mozes napisat takvu glupost,sve ovo ok osim istrage,pa to je super emisija koja se jedina usudi pokazati kakvi se sve zlocini dogadjaju u hrvatskoj te koliko je sramotno nase pravosudje,stvarno si za istragu bezveze napisao,ako se tebi to ne gleda,ok,ali mora ti biti jasno da je to super emisija koja je jedna od rijetkih da na novi valja
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrt, nova, rtl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

...