| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi RTL, HRT ili Nova TV u Kultura i Zabava forumu; i mene reklame na novoj nerviraju...film od 90 minuta traje 120 minuta sa reklamama....... |
| Vidi Rezultate Anketa: RTL, HRT ili Nova TV | |||
| RTL | | 50 | 36.76% |
| HRT | | 59 | 43.38% |
| Nova TV | | 27 | 19.85% |
| Glasači: 136. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: RTL, HRT ili Nova TV ja sam glasal za novu, makar ju rijetko gledam, al hrt mi pije zivce s izmjanama termina svega i svacega zbog nogometa, tenisa, kosarke i ostalih sportova, a i od nedavno su im reklame duze nego na novoj... rtl mi ide na jetra s prastarim serijama i njihovim non-stop ponavljanjem... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 510
![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV hrt je tradicija.al nova tv ima bolje filmove (onaj jedan godisnje) i manje repriziraju
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,393
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTL, HRT ili Nova TV HRT definitivno, jebeno me zivcira kad god prebacim na novu ili je raymond ili cosby show, a na rtlu samo reprize serija koje su mi vec dosadile
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrt, nova, rtl |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:45.