| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Ruzna ljepotica u Kultura i Zabava forumu; Dali su ovi sa NoveTV normalni? Oni su sinhronizirali sapunicu. Budale... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzna ljepotica nemoj njatke ... daj da to vidim o ![]() dobro da si reko da se odem smijat.... pa oni misle uvest taj ''trend'' kod nas... ko talijani i njemci ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: Ruzna ljepotica Riga mi se od onog nemogu virovati vlastitim ocima sto su napravili zar je to moguce u hrvatskoj ljudi ono triba zabranitit hitno
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzna ljepotica ''Karlose, hvala ti što si to učinio''... ''O nema na čemu gazda, bilo mi je zadovoljstvo''
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,095
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ruzna ljepotica to je zbilja retardacija, samo nam još to fali na našoj ionako jako lošoj televiziji. Sad ćemo zbilja slušat tamo Mustafu Nadarevića kako prića kao Jim Carrey ![]() Još će doć do onoga kao što imaju poljaci ili neznam ko gdje jedan lik prevađa cijeli film i govori uvijek istim tonom, bez obzira dal na filmu oni viću, plaču ili neznam što ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,130
![]() | Re: Ruzna ljepotica ![]() ![]() ![]() kad sam to čuo prvo sam mislil da je to nekakva zajebancija Pervana ili tako nešto a kad ono vidim normalna serija ![]() A što bi tek rekli na poljske programe gdje isto sikroniziraju na svoj jezik ali jedan čovjek govori sve ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljepotica, nova, ruzna |
« Srpski humor
|
I love New York »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

o