| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Satelitska,dekodiranje programa u Kultura i Zabava forumu; Ako ova tema vec postoji ja se ispricavam...Dakle kupio mi stari satelitsku u kojoj ima 10000 programa a njih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Satelitska,dekodiranje programa Ako ova tema vec postoji ja se ispricavam...Dakle kupio mi stari satelitsku u kojoj ima 10000 programa a njih pola se nemogu gledati,jer se treba dekodirati.Sad mene zanima kako,imam Digitall World recevier i kabel sa kojim ga mogu spojit na komp.Ako itko zna nesto o tome bio bi vrlo zahvalan da podjeli to znanje.
__________________ I glupost je za ljude, samo to pametni ne razumiju ![]() Pendrek lomi kosti ali srce ne! ARMADA Rijeka Tko slusa cajku jebemo mu majku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-06-07 Godina: 29
Poruka: 24
![]() | Re: Satelitska,dekodiranje programa Posjeti ove forume i idi u sekciju za satelitsku televiziju: elitesecurity.org satelitskiforum.net balcansat.com ili http://hr.satelitv.net |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07 Lokacija: Varaždin
Poruka: 226
![]() | Re: Satelitska,dekodiranje programa SAThelp | satelitski upload centar evo ga!!!! sad imam problem , to prije nikad nisam radil, ja imam TV-MAX mašinu i kad su mi tipeki slagali samo su na meniju kodove upisali a na ovom sajtu je sve nekaj komplicirano i čudno , ak bi mi neko mogel pomoči? |
| | |
![]() |
| Tagovi: dekodiranje, programa, satelitska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:12.