| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Simpsons vs. Futurama vs. South Park u Kultura i Zabava forumu; Sve su zakon, ali zanima me koja vam je najdraza............. |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najdraza? | |||
| The Simpsons | | 89 | 80.91% |
| Futurama | | 19 | 17.27% |
| South Park | | 23 | 20.91% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 110. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| next best thing | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park evo sad sam si stavio Carterovu pjesmu za melodiju zvona "Kyle's Mom's A Bitch"
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Svaka od tih serija mi je jaka na svoj način, ali ako se baš moram odlučiti onda glas dajem Simponima; ipak su oni bili prvi i (zasada) traju najduže. A i Homer mi je jedan od najlikova ikada stvoren u svijetu crtića.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-07 Godina: 23
Poruka: 85
![]() | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Citat:
![]()
__________________ WTF | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Meni je futurama baš zakon,al simpsoni njih obožavam! South park mi je smiješan,al nekak mi nije neki od najdražih!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: futurama, park, simpsons, south |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:20.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!