| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Simpsons vs. Futurama vs. South Park u Kultura i Zabava forumu; simpsoni... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najdraza? | |||
| The Simpsons | | 95 | 77.87% |
| Futurama | | 20 | 16.39% |
| South Park | | 29 | 23.77% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 122. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 528
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Težak izbor moram priznati ali svoj ću glas dati Futurami jer je crtić bolestan! ali sva tri crtića zaista zaslužuju poštovanje!! zakon su! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 936
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park .............the Simpsons..............ona mala Maggie mi je preslatka sa svojom dudicom........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Starter | simsoni su zakon najbolji su cijelu sobu imam postere od njih Citat:
![]()
__________________ ---------stipe777--------- Zadnji Uredio daidza : 03-08-07 u 22:00. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: futurama, park, simpsons, south |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:40.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.