| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Simpsons vs. Futurama vs. South Park u Kultura i Zabava forumu; Simpsoni... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najdraza? | |||
| The Simpsons | | 95 | 77.87% |
| Futurama | | 20 | 16.39% |
| South Park | | 29 | 23.77% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 122. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Starter | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Mislim da Futuramu nisam nikad ni gledala, a recimo glas za South Park. Simpsons-i fenomenalni isto, al' ipak glas za ove.
__________________ So I sit still in my room, today, Winter's here in summer's season, Shall I say I was wrong, if I'm right Farewell to my last hope |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Glaso zam za simpsone iako su mi sve tri odlicne, izgleda da je homer presudio ![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,901
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Ako idemo po nekom poretku pod 1 su simpsoni pod 2 je south park pod 3 je futurama a glasa sam dao simsponima
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #40 (permalink) |
| charolastra | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park futurama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: futurama, park, simpsons, south |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:38.