| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Simpsons vs. Futurama vs. South Park u Kultura i Zabava forumu; meni su točno drage kao što su i poredane tu: The Simpsons-carevi Futurama-isti rang sa simpsonima South Park- ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja vam je najdraza? | |||
| The Simpsons | | 95 | 77.87% |
| Futurama | | 20 | 16.39% |
| South Park | | 29 | 23.77% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 122. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park meni su točno drage kao što su i poredane tu: The Simpsons-carevi ![]() ![]() Futurama-isti rang sa simpsonima ![]() South Park- više loš nego dobar, nisu mi više toliko smiješni ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Simpsons vs. Futurama vs. South Park Meni je Futurama jer je jača od Simpsona. Malo mi je brutalnija, a tu su i stare sezone od Simpsona koje nisu toliko dobre kao ove novije. Veći koncentrat kvalitete mi je u Futurami.
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! |
| | |
![]() |
| Tagovi: futurama, park, simpsons, south |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:08.