| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Slušate li radio? u Kultura i Zabava forumu; Zaista ne znam kada sam zadnji put gledala TV. Vjerojatno samo kada uletim u dnevni boravak i vidim nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Slušate li radio? Zaista ne znam kada sam zadnji put gledala TV. Vjerojatno samo kada uletim u dnevni boravak i vidim nešto zanimljivo, ali me to zadrži 10 minuta. Inače moj glavni izvor informacija je (uz novine) radio. Cijeli dan je on upaljen kod mene u sobi. Pogotovo na večer ako sam doma. Slušate li vi radio? Osim u autu? Mislim da sam najvjerniji slušatelj radia Cibone. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Slušate li radio? Naravno, u autu obavezno a isto tako kad nešto radim mora biti upaljen radio.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slušate li radio? Ne slušam radio uopće i da iskreno kažem fakat mi je žao zbog toga,htjela bi ga češče slušat,al nekako se uz previše CD-a i mjuze na kompu ni ne sjetim da postoji radio!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Veteran | Re: Slušate li radio? Radio slušam samo u autu (101) i na poslu (RVG) doma ga više ne slušam. Prije sam znao uvijek kad sam išao spavat narihtat da se radio sam ugasi za sat vremena (nemrem zaspat ak nešto ne tandrka u pozadini) a sad je radio zamijenio tv sa sleep funkcijom
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Slušate li radio? Evo bas sad trenutno slusam.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: radio, slus ate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:36.

pusa

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!