RVG je radio po mojem ukusu i slušam ga 8 sati dnevno
Super pjesme, uglavnom stariji rock i pop, mislim da se čak i reklamiraju kao radio nostalgija
puno pjesama i malo reklama![]()
Raspravljate o temi Slušate li radio? u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; više ne. jer ne možeš više čuti 2 pjesme u nizu, a da ih ne prekinu s nekim glupim jinglom. ...
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
RVG je radio po mojem ukusu i slušam ga 8 sati dnevno
Super pjesme, uglavnom stariji rock i pop, mislim da se čak i reklamiraju kao radio nostalgija
puno pjesama i malo reklama![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
radio dalmaciju ili otvoreni kad se vozim
i'm not totally useless.
i can be used as a bad example.
Nemam omiljenu radio stanicu jer sam jako izbirljiva osoba bilo sto se muzike tice bilo sto se voditelja tice. Vrtim stanice pa kada naidjem na neku dobru, poslusam.
da, po cijeli dan u uredu - antena zg
voditelji su mi OK, glazba isto, osim kad se nakače na neku pjesmu pa je zavrte 10ak puta u danu
Dionice - Analiza, savjeti i ocjene... Investa - Dionice
Analiza investicijskih fondova - kvalitete, isplativosti, rizičnosti, itd... Investa - Fondovi
Da!
Baš mi neki puta paše.
Antena i 101!
Definitivno najbolji!
![]()
Always look on the Bright Side of Life
U autu, Radio Slavonija, Brod, Otvoreni i Narodni.
Nikad neću zaboravit kako sam se kao mala zezala s reklamom lokalne radio postaje, "Seljačino jedna pernata, pa mi naše piliće kupujemo u Argusu"![]()
u autu i na poslu 101-ca
onda mi na listi slušanosti dolaze Cibona, Plavi 9 i Otvoreni...
Antenu ne mogu podnijeti zbog patetičnih voditelja s debilnim stilom vođenja koje je totalno omotano u celofan i obojano u barbi - rozu boju, u stilu "sve je lijepo i ružičasto...", fuj...
prie kad nisam imala net u sobi sam znala lec oko ponoci slusalice na usi i slusat preko moba
i zaspat sa slusalicama u ušima![]()
< sa usana ću tvojih čitat priču svog života i neće biti boli, laži ni sramota.Budi za me tu, budi za me čist i kad budeš star meni bit ćeš isti! MOJ! ♥ >