| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Srpski humor u Kultura i Zabava forumu; Npr Tesna Koža sto mislite o tome... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Srpski humor Citat:
Izuzev možda ovog prvog (Pavle Vujisić je legenda nad legendama ovih prostora) sve ostalo mi je ispodprosječno. Jednostavno - loša komedija. Ne leži mi ta vrsta humora. Više mi leže dublje osmišljene stvari. Nisam uopće spomenuo Hrvatsku komediju iako imam svoje favorite.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
![]() ![]() | Re: Srpski humor Kužim. Ionako nema smisla gledati toliko općenito. Par genijalaca ne čini čitavu naciju duhovitom, kako britansku tako i srpsku. Malo sam potražio youtubeu i našao par klipova. Pa kome se da nek pogleda ![]()
__________________ gotovo je |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Srpski humor isss pre jaki su!!! ![]() evo iz mrtav ladan scena ![]() i malo neizbjeznih klasika iz Rana
__________________ EVERY TIME YOU SPAM CHUCK NORRIS KILLS A N00B!! http://www.imagesforme.com/out.php/i71243_chuck.gif |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.