Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi stara gradska kina vs. multipleksi u Kultura i Zabava forumu; evo, pharaoh me potaknuo da otvorim ovu temu.. da vas čujem, jeste li ljubitelji megalomanskih turbokapitalističkih dvorana sa surroundom ili ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-01-07, 22:53   #1 (permalink)
je t' aime

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,862
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
stara gradska kina vs. multipleksi

evo, pharaoh me potaknuo da otvorim ovu temu..

da vas čujem, jeste li ljubitelji megalomanskih turbokapitalističkih dvorana sa surroundom ili vas vesele klasična gradska kina koja se još nekako održavaju na životu?

po stilu se da naslutiti koja su meni draža i još bih dodao kako se nadam da se zagrebačko kino europa neće pretvoriti u još jedan multipleks.
Odgovori sa citatom
Star 25-01-07, 23:01   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,635
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: stara gradska kina vs. multipleksi

multipleksi, najbolje je kad ste u kinu sa 2 ili 3 osobe, a dođete sa curom
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-07, 23:06   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,817
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

I ja više volim Multiplekse...
[0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-01-07, 23:06   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,046
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Kod nas u Brodu postoje dva stara kina, i takve volim u multipleksu nisam bila, i ne sumnjam da je super... ali ipak sam za ove stare...
Odgovori sa citatom
Star 25-01-07, 23:07   #5 (permalink)
je t' aime

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
multipleksi, najbolje je kad ste u kinu sa 2 ili 3 osobe, a dođete sa curom
mrcino stara! get a room!

kaj da otvorim istu temu pod 'ljubav, erotika, sex'?
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 05:05   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,103
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Stara kina ! Nekako su mi draža...

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 06:53   #7 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,883
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Bio sam u skoro svim onim bivšim starim kinima koja su bila u Zagrebu (da, i u kustošiji ) i više volim ove nove multiplekse i komfor koji pružaju i sretan sam što su se pojavili

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 09:31   #8 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 18,249
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nisam još bio u nijednom multipleksu ali mislim da su bolji zbog komfora.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 12:35   #9 (permalink)
je t' aime

ma je, komforna su kina, zvuk je odličan, dvorane klimatizirane i sjedala udobna, ali nemaju mi neki šarm. kao prvo mrzim prevelike mase ljudi bilo gdje, a u cinestaru dobivam napadaje radi toga..

multiplekse ne možemo zaustaviti (niti treba), ali bojim se samo da će istisnuti skroz naša stara kina. i gledat ćemo samo blockbustere, a filmovi s većom vrijednošću će biti marginalizirani, toga se bojim.
Odgovori sa citatom
Star 26-01-07, 12:41   #10 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,883
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Meni je puno ugodnije gledat film iz udobne sjedalice/fotelje u klimatiziranom prostoru sa super ozvučenjem negu u nekom šarmantnom starom kinu na klimavim sjedalicama...

A masu ljudi teško da možeš izbjeći ako ideš u bilo koje kino...jedino možda u onoj Kustošiji (koja se navodno zatvorila ) gdje je 10 ljudi na predstavi i svatko flaksa u svom kutku

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cinestar, kina, multipleks, stara kina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108