| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi stara gradska kina vs. multipleksi u Kultura i Zabava forumu; evo, pharaoh me potaknuo da otvorim ovu temu.. da vas čujem, jeste li ljubitelji megalomanskih turbokapitalističkih dvorana sa surroundom ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,862
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | stara gradska kina vs. multipleksi evo, pharaoh me potaknuo da otvorim ovu temu.. ![]() da vas čujem, jeste li ljubitelji megalomanskih turbokapitalističkih dvorana sa surroundom ili vas vesele klasična gradska kina koja se još nekako održavaju na životu? po stilu se da naslutiti koja su meni draža i još bih dodao kako se nadam da se zagrebačko kino europa neće pretvoriti u još jedan multipleks.
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,046
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stara gradska kina vs. multipleksi Kod nas u Brodu postoje dva stara kina, i takve volim u multipleksu nisam bila, i ne sumnjam da je super... ali ipak sam za ove stare...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stara gradska kina vs. multipleksi Citat:
get a room! ![]() kaj da otvorim istu temu pod 'ljubav, erotika, sex'? ![]()
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: stara gradska kina vs. multipleksi Stara kina ! Nekako su mi draža...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: stara gradska kina vs. multipleksi Bio sam u skoro svim onim bivšim starim kinima koja su bila u Zagrebu (da, i u kustošiji ) i više volim ove nove multiplekse i komfor koji pružaju i sretan sam što su se pojavili
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: stara gradska kina vs. multipleksi Nisam još bio u nijednom multipleksu ali mislim da su bolji zbog komfora.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stara gradska kina vs. multipleksi ma je, komforna su kina, zvuk je odličan, dvorane klimatizirane i sjedala udobna, ali nemaju mi neki šarm. kao prvo mrzim prevelike mase ljudi bilo gdje, a u cinestaru dobivam napadaje radi toga.. multiplekse ne možemo zaustaviti (niti treba), ali bojim se samo da će istisnuti skroz naša stara kina. i gledat ćemo samo blockbustere, a filmovi s većom vrijednošću će biti marginalizirani, toga se bojim.
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: stara gradska kina vs. multipleksi Meni je puno ugodnije gledat film iz udobne sjedalice/fotelje u klimatiziranom prostoru sa super ozvučenjem negu u nekom šarmantnom starom kinu na klimavim sjedalicama... A masu ljudi teško da možeš izbjeći ako ideš u bilo koje kino...jedino možda u onoj Kustošiji (koja se navodno zatvorila ) gdje je 10 ljudi na predstavi i svatko flaksa u svom kutku ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cinestar, kina, multipleks, stara kina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:52.

u multipleksu nisam bila, i ne sumnjam da je super... ali ipak sam za ove stare...

) gdje je 10 ljudi na predstavi i svatko flaksa u svom kutku