| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi stara gradska kina vs. multipleksi u Kultura i Zabava forumu; zatvorila se kustošija. mislim da će tamo biti multipleks. pa kak su stolice klimave u kinu zagreb ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stara gradska kina vs. multipleksi zatvorila se kustošija. mislim da će tamo biti multipleks. pa kak su stolice klimave u kinu zagreb ili europa!? nisu. i jedno je masa ljudi u punom kinu zagreb, drugo u svim dvoranama u tkalči ili branimirovoj.. mislim na ono vrzmanje hodnicima.. ma kužim ja da je mnogima multipleks bolji, ali ne pišu se bez veze peticije da se sačuvaju ova kina. i to ih filmaši iniciraju.. usporedi samo filmove koji se prikazuju u jednima, a kakvi u drugima.
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Veteran | Re: stara gradska kina vs. multipleksi Dobro, ovo je bilo malo karikirano za klimave stolice ali u nekim starim dvoranama i nije bila puno bolja situacija (ne mislim tu na kino europa ili zagreb) Ovo za filmove si u pravu. Multipleksima sigurno nije u interesu puštati filmove koji su poznati samo malom krugu ljudi koji se bave filmom (nekakve art filmove i sl.) nego napunit dvorane svjetskim megahitovima. Naravno da trebaju postojati kina i za takve "male" filmove al moraš se složiti da niti kino zagreb niti kino europa nisu imali drugačiji repertoar od multipleksa broadway-a ili cinestar-a , jel tak? Takvi art filmovi se puštaju na nekim drugim mjestima, u lokalnim domovima kulture, SC i sl. Ja također nisam za zatvaranje tih malih kina, ona su svakako potrebna za opstanak malih filmaša, ali pitanje je bilo gdje rađe idem, a ja rađe idem u multiplekse ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #13 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: stara gradska kina vs. multipleksi da, kino tuškanac i kinoteka su još mjesta gdje se mogu pogledati nekomercijalni filmovi. je, zagreb i europa uglavnom prate tempo emitiranja. ma ova rasprava neka bude što šira - ne samo preferirano kino, nego i dobre i loše strane jednih i drugih. ajmo, ljudi, da čujemo još!
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| next best thing | Re: stara gradska kina vs. multipleksi ja sma prvo bio u Tuškancu od svih Zagrebačkih kina i neznam da li mi je drago zbog toga, ali multipleksi su mi cure od silikona, bolje su na izgled dodir ugodu zvuk, ali ništa nemože zamijeniti regular girl ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... Živio Maliktintilinić, živjela odjeb revolucija - "Ne dam kite" |
| | |
![]() |
| Tagovi: cinestar, kina, multipleks, stara kina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:58.