Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Štrumfovi u Kultura i Zabava forumu; Evo, ovdje možemo dalje voditi diskusiju o štrumfovima! Gogy, ne sjećam se epzode sa njupićima. Najbolje su mi one ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-02-05, 14:31   #1 (permalink)
CH1
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
CH1 se izdvaja iz mase
Štrumfovi

Evo, ovdje možemo dalje voditi diskusiju o štrumfovima!

Gogy, ne sjećam se epzode sa njupićima. Najbolje su mi one sa duhom zloduhom, i nekom golemom pticom koja terorizira Štrumfiće (auli-auli-au). To su mi definitvno najbolje epizode!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-05, 14:42   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,857
Silver je zabranio reputaciju
Re: Štrumfovi

Štrumf
Odgovori sa citatom
Star 13-02-05, 21:13   #3 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

E ja imam sve te nastavke koje si ti nabroio uključujući i njupaće... A jel se ko sljeća one epizode kada je Gargamel htio sve štrumfove pretvorit u zlato , pa one kada je gargamel zarobio onog zmaja koji riga vatru pa je letio sa balonom... Stvarno je to bio crtić... ja sam ga tolko gledo da znam kad će koji štrumpf kad šta reć...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-02-05, 20:24   #4 (permalink)
CH1
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
CH1 se izdvaja iz mase

Citat:
Gogy je napisao:
E ja imam sve te nastavke koje si ti nabroio uključujući i njupaće... A jel se ko sljeća one epizode kada je Gargamel htio sve štrumfove pretvorit u zlato , pa one kada je gargamel zarobio onog zmaja koji riga vatru pa je letio sa balonom... Stvarno je to bio crtić... ja sam ga tolko gledo da znam kad će koji štrumpf kad šta reć...
Sjećam se, al' maglovito! Sad si me baš nabrijao na te Štrumfove, kad bi ih bar naši reprizirali!
Jesi li gledao možda kasnije epizode sa dedom štrumfom i onim klincima štrumfovima? Jel' valja to?
E da, bilo je prije nekog vremena na RTL-u (u Ekskluzivu ili eksplozivu, nisam siguran) reportaža o nekom liku, koji si je u vrtu napravio Štrumf-selo. Tip ima ziher šreko 50 godina i kaže da mu je to najbolji crtić i ima ih sve na VHS-u. (tip je iz Hrvatske)
Odgovori sa citatom
Star 15-02-05, 23:58   #5 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ja sam cijeli život nabrijan na štrumfove, imam ih na vhs kazetama negdje 15-20 nastavaka možda i više al nemam one sa dedom i te novije ti su glupi, mislim..., mogu se gledat al nisu tak zakon o oni najstariji...

Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-05, 00:26   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
PS2MASTER je zabranio reputaciju
yo

Ti-dam, ti-dam, ti-dam, ti-dam, ti-dam.....

Odgovori sa citatom
Star 16-02-05, 11:03   #7 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
Cyrus se izdvaja iz mase
Re: yo

to je neko imo ko avatar ako se ne varam
Cyrus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-05, 11:28   #8 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,837
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Cyrus je napisao:
to je neko imo ko avatar ako se ne varam
kad smo već kod avatara ti non stop mjenjaš svoje
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-05, 20:14   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-11-04
Poruka: 1,857
Silver je zabranio reputaciju

Kad smo već kod avatara, evo i ja ga promjenio...

Onaj stari mi je dosadio.
To sam sliko sa digitalcem kad sam prošle godine išao na more. To je na autocesti Zagreb-Split.

Pa sam malo promjenio...
Odgovori sa citatom
Star 16-02-05, 23:06   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
silver18 je napisao:
Kad smo već kod avatara, evo i ja ga promjenio...

Onaj stari mi je dosadio.
To sam sliko sa digitalcem kad sam prošle godine išao na more. To je na autocesti Zagreb-Split.

Pa sam malo promjenio...

Nemojte mi sad zaspamat štrumfiće

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: strumfovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114