| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi švedska serija filmova (POMOĆ) u Kultura i Zabava forumu; trebam pomoc!!! trazim jednu stariju mislim da je švedska serija filmova. gledal sam ju na nasoj televizij. prica je o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-07 Lokacija: Varaždin
Poruka: 226
![]() | trebam pomoc!!! trazim jednu stariju mislim da je švedska serija filmova. gledal sam ju na nasoj televizij. prica je o tri ili četri lopova koji stalno pokušavaju nekaj pljačkati. njihov vođa je jedan tip koji cjelo vrijeme ima cigaru. uvjek počinje kak oni njega čekaju da izađe iz zatvora. sjećam se da je bila jedna fora da su pokusavali probiti neki sef, a pokraj je orkestar sviral. onda su uzeli note i gledali kad bude prilika da buše kad ovi glasno sviraju. mislim da počinje na "O". baš mi se to gleda a neznam kak se zove ![]() nemojte mi se smijati, znam da mi nisu baš neki podatki... ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: švedska serija filmova (POMOĆ) jel trazis samo ime ili sta? i btw ne znam kako se zove
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.