Pervan je legenda "Zašto se čudnovati kljunaš zove čudnovati kljunaš a ne ... Mirko".Denis me ubija sa onim svojim smijanjema i Tetkove partizanske su zakon.
Zakon su mi ovi sad ko i kad su bili na hrt-u s Aljošom
Raspravljate o temi večernja skola u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; evo upravo gledam vecernju skolu i sad mene zanima koja vam je bila bolja i koji vam je veci zajebant ...
Who's that chick? who's that chick? Too cold for you to keep her Too hot for you to leave her
Pervan je legenda "Zašto se čudnovati kljunaš zove čudnovati kljunaš a ne ... Mirko".Denis me ubija sa onim svojim smijanjema i Tetkove partizanske su zakon.
Zakon su mi ovi sad ko i kad su bili na hrt-u s Aljošom
Don’t ignore me, deny me
Or try to betray our name
You won’t kill me or hide me
I’m always there, I’m just for you - Friend by Made of hate
Dosadno, nezanimljivo, a bogami niti malo duhovito...(govorim o ovim novijim epizodama)
Total dizastr, u rangu "nad lipom 35"
slazem se se wonderwallom,ove nove epizode su ubitacno dosadne i neduhovite,zuhra mi nije pasao u pocetku,bilo mi je najbolje kad su bili denis,blaz,ante i tetak
Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!
Tetak RULZ!!!!!!!!klanjanjeklanjanje
Cut my life into pieces girl!!
Stare fore, ofucali su se
Joj vecernja skola je zakon Pervane care
a 'ebga.. nije to ni sjena što je večrnja bila nekad!
istrošili se previše... nema tu više originalnosti a spontane improvizacija je zbilja na niskom nivou!
pa ajme.. počeli pokazivat slike s neta... i onda pokušavaju bit smješni!
al i dalje se to forsa i forsa, mjesto da odu s ekrana dok je se ljudi još imalo prisječaju stare slave!
eh, željkec, željkec....
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
ma nove epizode su totalno jadne, više ni ne gledam to