| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi večernja skola u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 22
Poruka: 516
![]() ![]() ![]() | Re: večernja skola ![]()
__________________ kako ostati bez 115 tisuća kn ![]() http://www.croportal.net/forum/kladi...4/#post1211778 |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: večernja skola Da na u svojim počecima bili su odlični, na HTV-u manje dobri a danas u ku***. Bili su definitivno bolji bez Pervana u glavnoj ulozi... Kaj mislim s tim? Pa izgleda da je on jedini komičar u Večernjoj školi EU, a ostali protagonisti ga gledaju i šute. Još su u gorjem položaju nego gledatelji koji se mogu nasmijati tu i tam kojoj fori. Eh di su oni dani kad je moj Blaž mogel vudriti dvije, tri i ostati živ... ![]() Dakle danas se to može samo preimenovati u Pervan Stand Up Show EU.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-08-05 Godina: 40
Poruka: 725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: večernja skola U nedostaku boljeg humora na Tv, vecernja skola je i dobra. Pod hitno izbaciti slovenku i bosanca,ne zato jer nesto imam protiv njih, nego zato jer nisu smjesni,svaku 28 emisiju progovore i to nesto bez veze. Denis,tetak,antimon i blaz su standarno ok i donekle duhoviti. Pervan je odlican komicar,sa sjajnim smislom za humor,ironiju i sarkazam ali trebao bi i drugim dati da malo vise dodju do izrazaja, jer se na ovaj nacin VS pretvara u pervanov monolog. Kad se sjetim "bumeranga" zimmer frei, operacije kajman" uhvati me jeza i ocaj od takvog smisla za humor.
__________________ Ja sam rodjen namrgodjen |
| | |
![]() |
| Tagovi: ante, blaz, moica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:35.