Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Televizija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Televizija Raspravljate o temi Zabranjena ljubav u Kultura i Zabava forumu; Savršena serija...zanimljiva, dobra gluma......

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-03-07, 02:56   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 17-03-07
Poruka: 28
zecicaxxx se izdvaja iz mase
Zabranjena ljubav

Savršena serija...zanimljiva, dobra gluma...
zecicaxxx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 13:44   #2 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero
Re: Zabranjena ljubav

To sam i ja mislio..prvih pet epizoda. Do danas se izmjenjalo već 100000 garnitura glumaca, iz originalne postave ih je ostalo 2-3. Radnja više nema nikakve veze s ničim. Ovi novi mi se ne sviđaju nit znaju glumit, loši su do bola. Možda su ih uzeli sa RTL-ove audicije "Postani glumac na dan". Tako da..ne moj se ljutit, ali ne dijelim u potpunosti tvoje mišljenje. Ipak, ponekad ih još znam pogledati..
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 13:52   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 18
Poruka: 264
kleva =))) se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

Citat:
Pravi autor: zecicaxxx Pogledaj Poruke
Savršena serija...zanimljiva, dobra gluma...
neznam jel se sprdas,al ak ne,onda definitivno nemamo isto misljenje o toj seriji...
to nikako nije ona serija koja je bila na pocetku,glumci su se izmijenjali,radnja se promijenila,kad se sjetim pocetka i da su na kraju "petra i danijel" trebali zavrsit zajedno,i kad sad to probas uklopit u ovu pricu,nema nikakvog smisla! glumce mozda cak i stavljaju s tog "Postani glumac na dan", nebi me uopce cudilo!pa de pogledaj to malo bolje,cim je jedan hamdija glumio tamo,samo zato sto je pobjedio u BB-u,katastrofa!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 13:53   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 14:39   #5 (permalink)
Caballero Negro

prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan

Citat:
Pravi autor: kleva =))) Pogledaj Poruke
neznam jel se sprdas,al ak ne,onda definitivno nemamo isto misljenje o toj seriji...
to nikako nije ona serija koja je bila na pocetku,glumci su se izmijenjali,radnja se promijenila,kad se sjetim pocetka i da su na kraju "petra i danijel" trebali zavrsit zajedno,i kad sad to probas uklopit u ovu pricu,nema nikakvog smisla! glumce mozda cak i stavljaju s tog "Postani glumac na dan", nebi me uopce cudilo!pa de pogledaj to malo bolje,cim je jedan hamdija glumio tamo,samo zato sto je pobjedio u BB-u,katastrofa!
Ne samo Hamdija, bio je i onaj Zdravko. Kao prvo, serija već duugo vremena ne opravdava svoje ime, budući da se više ne radi o nikakvoj zabranjenoj ljubavi. Mislim da je jedina akademska glumica (ispravite me ako griješim) u toj seriji Nada Rocco.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 14:46   #6 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku kleva =))) Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kleva =)))

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Ne samo Hamdija, bio je i onaj Zdravko. Kao prvo, serija već duugo vremena ne opravdava svoje ime, budući da se više ne radi o nikakvoj zabranjenoj ljubavi. Mislim da je jedina akademska glumica (ispravite me ako griješim) u toj seriji Nada Rocco.
neznam za zdravka,ne pratim to,al za hamdiju sam vidila na reklami jednoj,i zivot mi se zgadio,kolko se prodaju!!! upravo tako,uopce ime vise nema smisla,nema veze sa radnjom..
a za nadu rocco se slazem,jedino ona je jos normalna,i onaj mario valentic mi je jos oke,za razliku od ostalih!!!
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 14:55   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 246
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Ja pratim tu seriju jer je po meni to najbolja komedija na RTL-u

Pratim ju od samih početaka...

I od highlight situacija naglasio bi par legendarnih:

Daniel i Petra getting jiggy...znači brat i sestra sex

Onda Iva, Saša i Igor trokut, karanje u zatvoru, vjenčanje, upadanje zatvorenika na vjenčanje LOL

Žnjaranje popa i Ive (ta Iva je bome promiskuitetna)

Žnjaračina starih prdonja

Nikola napumpao Tinu

Jozo Šuker aka Tuna drapnuo Audi TT da ju izvede na dejt

Maznuo i auto od Fijana

ne mogu se sjetit više svih tih ubojstava i sexa... LOLZ

serija je do jaja, nema te kladionice koja bi mogla sve parove koje su oni iskombinirali predvidit
.keskin. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 15:00   #8 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
nema te kladionice koja bi mogla sve parove koje su oni iskombinirali predvidit
jedino se s ovim dijelom smogu slozit! to se sve prokurvalo,vise neznas ko je s kim bio,ko je s kim sada,a kamoli ko ce s kim bit... ma serija je glupa ko k****
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 00:20   #9 (permalink)
Caballero Negro

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
Ja pratim tu seriju jer je po meni to najbolja komedija na RTL-u

Pratim ju od samih početaka...

I od highlight situacija naglasio bi par legendarnih:

Daniel i Petra getting jiggy...znači brat i sestra sex

Onda Iva, Saša i Igor trokut, karanje u zatvoru, vjenčanje, upadanje zatvorenika na vjenčanje LOL

Žnjaranje popa i Ive (ta Iva je bome promiskuitetna)

Žnjaračina starih prdonja

Nikola napumpao Tinu

Jozo Šuker aka Tuna drapnuo Audi TT da ju izvede na dejt

Maznuo i auto od Fijana

ne mogu se sjetit više svih tih ubojstava i sexa... LOLZ

serija je do jaja, nema te kladionice koja bi mogla sve parove koje su oni iskombinirali predvidit
haha. Hahaha!

A da tragedija bude veća, to ne bi uopće trebala biti komedija!
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 00:34   #10 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

super je serija, jedva čekam da završi...srceeee nijeee kaaaamen
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: domaca sapunica, zabranjena ljubav

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108