| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Zabranjena ljubav u Kultura i Zabava forumu; Savršena serija...zanimljiva, dobra gluma...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Zabranjena ljubav To sam i ja mislio..prvih pet epizoda. Do danas se izmjenjalo već 100000 garnitura glumaca, iz originalne postave ih je ostalo 2-3. Radnja više nema nikakve veze s ničim. Ovi novi mi se ne sviđaju nit znaju glumit, loši su do bola. Možda su ih uzeli sa RTL-ove audicije "Postani glumac na dan". Tako da..ne moj se ljutit, ali ne dijelim u potpunosti tvoje mišljenje. Ipak, ponekad ih još znam pogledati..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Zabranjena ljubav neznam jel se sprdas,al ak ne,onda definitivno nemamo isto misljenje o toj seriji... to nikako nije ona serija koja je bila na pocetku,glumci su se izmijenjali,radnja se promijenila,kad se sjetim pocetka i da su na kraju "petra i danijel" trebali zavrsit zajedno,i kad sad to probas uklopit u ovu pricu,nema nikakvog smisla! glumce mozda cak i stavljaju s tog "Postani glumac na dan", nebi me uopce cudilo!pa de pogledaj to malo bolje,cim je jedan hamdija glumio tamo,samo zato sto je pobjedio u BB-u,katastrofa! ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Zabranjena ljubav Citat:
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zabranjena ljubav Citat:
a za nadu rocco se slazem,jedino ona je jos normalna,i onaj mario valentic mi je jos oke,za razliku od ostalih!!! ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 246
![]() ![]() | Re: Zabranjena ljubav Ja pratim tu seriju jer je po meni to najbolja komedija na RTL-u Pratim ju od samih početaka... I od highlight situacija naglasio bi par legendarnih: Daniel i Petra getting jiggy...znači brat i sestra sex Onda Iva, Saša i Igor trokut, karanje u zatvoru, vjenčanje, upadanje zatvorenika na vjenčanje LOL Žnjaranje popa i Ive (ta Iva je bome promiskuitetna) Žnjaračina starih prdonja Nikola napumpao Tinu Jozo Šuker aka Tuna drapnuo Audi TT da ju izvede na dejt ![]() Maznuo i auto od Fijana ![]() ne mogu se sjetit više svih tih ubojstava i sexa... LOLZ serija je do jaja, nema te kladionice koja bi mogla sve parove koje su oni iskombinirali predvidit ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Zabranjena ljubav Citat:
![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Zabranjena ljubav Citat:
![]() A da tragedija bude veća, to ne bi uopće trebala biti komedija!
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: domaca sapunica, zabranjena ljubav |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:53.