| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Zašto nova tv i dalje pušta Red Carpet u eter u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: WC NeT ja ni ne gledam novu jer ju ne mogu naći na TVu ... vjeruj mi to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #15 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nova tv i dalje pušta Red Carpet u eter Koje gluposti? 85 % od onog šta priča. Kada? Subotom ili nedjeljom na novoj tv.
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 531
![]() | Re: Zašto nova tv i dalje pušta Red Carpet u eter ma pustaju tu glupu emisiju jer nemaj s cim pametnijim ispunit vrijeme...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: Zašto nova tv i dalje pušta Red Carpet u eter Slučajno sam malo sinoć zraknio Red Carpet i kada sam vidio ono dvoje u eteru i onu priču i teme koje se prikazuju došlo mi je da se izrigam
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
![]() |
| Tagovi: danijel delale, idiotizam |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:54.

Z A N I M L J I V O 

Svi smo mi MASS SARR