| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Žuta minuta - rtl u Kultura i Zabava forumu; Znate li kako se zove ova Žuta minuta što se prikazuje na RTLu na engleskom? Odnosno, očito je da ove ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-07 Godina: 19
Poruka: 17
![]() | Žuta minuta - rtl Znate li kako se zove ova Žuta minuta što se prikazuje na RTLu na engleskom? Odnosno, očito je da ove prankove nisu oni snimali nego je to od neke druge TV kuće od koje su odkupili prava pa me samo zanima zna li ko izvorni naziv na ENGL. Ima li toga na youtubeu, ako ima, pod šta tražit? hvala |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-02-07 Godina: 19
Poruka: 17
![]() | Re: Žuta minuta - rtl dobro to je identičan prijevod, a ne zove se tako na engleskom... YouTube - Broadcast Yourself. dalje..? ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Žuta minuta - rtl Čisto sumnajm da se emisija ikako zove na engleskom... Ipak je to RTL- vjerojatno su pokupili emisiju (ili izabrali isječke) iz neke emisije na originlanom RTL-u (tj. njemačku emisiju). Vjerojatno da pregledaš programe za satelitsku od prije par godina i vidiš što se tad emitiralo na RTL-u.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Re: Žuta minuta - rtl Jooj gledao sam tu skrivenu kameru puno prije nego je na RTL došla na nekom njemačkom kanalu, a mislim da sam vidio na BHT-u isto originalnu verziju! Ne znam zašto RTL mora svoje debilne komentatore ubacivat....!? Emisija ti se u originalu zove JUST FOR LAUGHS ! Uživaj! |
| | |
![]() |
| Tagovi: minuta, rtl, zuta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.

Ipak je to RTL- vjerojatno su pokupili emisiju (ili izabrali isječke) iz neke emisije na originlanom RTL-u (tj. njemačku emisiju).
Vjerojatno da pregledaš programe za satelitsku od prije par godina i vidiš što se tad emitiralo na RTL-u.