| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Televizija Raspravljate o temi Zvijezde pjevaju 2 u Kultura i Zabava forumu; KO VAM SE ČINI NAJBOLJI??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: ZVIJEZDE PJEVAJU 2 Ugasi caps lock!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZVIJEZDE PJEVAJU 2 Ajme, gledala sam to jednom.. Karmela uopce ne zna pjevati.. Glas joj je zbilja grozan.. Cinila mi se simpaticnom ovako, kao voditeljica, ali na ovom kvizu, nekako mi je prebrbljava, uvijek mora komentirati sve, ne znam, jednostavno ju nisam tako brbljavu zamisljala ![]() Jos se sjecam, po meni uzasne izvedbe I Love Rock 'n' Roll Maje Blagdan.. Ma grozno ju je obradila. Arrows-i i Joan Jett bi se sramili toga.. Grozno. A najbolji mi je onaj lik sto je glumio u Konjaniku, ne znam kako se zove, pjevao je Light My Fire.. Ugodno i za usi i za oci Mislim da je u paru s Ivanom Kindl, ali nisam sigurna.Zanimljiva emisija, no termin je grozan. Dalo bi se nesto od toga izvuci.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZVIJEZDE PJEVAJU 2 E on, čini mi se da ima dobar glas, emisiju nisam nikad pogledala, ali sam jednom skužila kad u vrijeme reklama prikazuju brojeve telefona za koje se treba glasati.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-06-07 Lokacija: ...tvoji snovi...
Poruka: 592
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ZVIJEZDE PJEVAJU 2 koju PM su izbacili Pjera i Jelenu..baš su mi bili moćni, onako "old school rock" al stvarno...i pjer, majku mu, dobar glas ima
__________________ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjevaju, televizija, zvijezde |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:02.

Mislim da je u paru s Ivanom Kindl, ali nisam sigurna.