Ugasi caps lock!!!
Raspravljate o temi Zvijezde pjevaju 2 u Televizija forumu, dio Kultura i Zabava foruma; KO VAM SE ČINI NAJBOLJI??...
Ugasi caps lock!!!
navojec i onaj neki koji je zadnju put piva morrison-a
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Karmela i Đani (mislim da se tip tako zove)
meni su karmela i đani isto baš cool!
Ajme, gledala sam to jednom.. Karmela uopce ne zna pjevati.. Glas joj je zbilja grozan.. Cinila mi se simpaticnom ovako, kao voditeljica, ali na ovom kvizu, nekako mi je prebrbljava, uvijek mora komentirati sve, ne znam, jednostavno ju nisam tako brbljavu zamisljala
Jos se sjecam, po meni uzasne izvedbe I Love Rock 'n' Roll Maje Blagdan.. Ma grozno ju je obradila. Arrows-i i Joan Jett bi se sramili toga.. Grozno.
A najbolji mi je onaj lik sto je glumio u Konjaniku, ne znam kako se zove, pjevao je Light My Fire.. Ugodno i za usi i za ociMislim da je u paru s Ivanom Kindl, ali nisam sigurna.
Zanimljiva emisija, no termin je grozan. Dalo bi se nesto od toga izvuci.
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
koju PM su izbacili Pjera i Jelenu..baš su mi bili moćni, onako "old school rock"al stvarno...i pjer, majku mu, dobar glas ima
meni su pjer i jelena baš dobri bili, bezveze su ispali...mogli su nas još uveseljavati svojim izvedbama
ivana i nikša su zasad među najboljima
Zadnji Uredio daidza : 24-03-08 u 16:57
ja sam navijala za mariju husar i gorana navojca.. bili su super- spoj dobrih glasovnih mogucnosti i zabave..![]()