| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Test Raspravljate o temi Probna anketa (jesam li prelijep) u Croportal.net forumu; Znam, znam, znam da sam zgodan. Ali dajte mi još malo tepajte... |
| Vidi Rezultate Anketa: Jesam li lijep | |||
| Nisi | | 4 | 25.00% |
| Nisi sigurno | | 3 | 18.75% |
| Normalno da nisi | | 6 | 37.50% |
| Koje pitanje, lijep si ko motokultivator | | 1011 | 100.00% |
| Višestruki izbor anketa Glasači: 16. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Probna anketa (jesam li prelijep) Znam, znam, znam da sam zgodan. Ali dajte mi još malo tepajte ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... Zadnji Uredio Oggy : 11-10-07 u 18:10. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Probna anketa (jesam li prelijep) Eto ti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Probna anketa (jesam li prelijep) Lijep ko motokultivator - LOOOOL ![]() Hvala Cinice ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ljepota |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:16.