| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi anakonda u Društvo forumu; anakonde imaju želudac?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-03-08 Lokacija: it Godina: 16
Poruka: 191
![]() | Re: anakonda zar nebi ova tema trebala pod lokot...tako je dosadna...
__________________ Nocas me mrzi,i ja cu mrzeti sebe,ali ne zaboravi nocas umirem jer noca sam KURVA samo zbog TEBE !!! funky_d |
| |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: anakonda Zagrebačke "posvuduše" pričaju da imaju. Uz jučerašnju kavu Vlatka Pokos je pokušala uvjeriti Snježanu Mehun, da njezina torbica od zmijske kože nema ručke od zmijskoga želudca, jer anakonde nemaju želudac. Snješka je žestoko branila svoj stav da ručke ne moraju biti od želudca, ali anakonde svakako imaju želudac... kako bi se inače anakonda njezinog ljubavnika svaki put porigala po njezinim sisama, kad ne bi imala želudac... Zatvaraj temu.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: anakonda ne vjerujem jbt, koja tema
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: anakonda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:47.

funky_d