| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 stvarno ne vidim razloga zašto raspravljati o njima...zaslužili nisu! glupost! Slažem se. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 04-07-08 Godina: 19
Poruka: 2,562
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Slažem se. Previše se provlače po medijima, a nitko su i ništa. Šta su to oni uradili a da se pamti od njih, osim što su se svađali.
__________________ Just be yourself and if people don't like you fuck them |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu bla bla bla i sto radite nego ih dodatno reklamirate raspravom o njima(ono sto oni zele da se radi, jer i internet je medij, ako neki nisu znali.)... jbt svi seru kako su bzvz popularni, a opet svi raspravljaju o njima... ko je tu lud?ocito da svima tu oni predstavljaju nesto vrlo vazno i odlicno o cemu mogu raspravljat i da svi imaju potrebu zabost nosu u neciji zivot i biti pametni... ima puno boljih tema od ove koje nazalost nisu popracene tako da je bezvezno to glumatanje koje je suvisno i ocito samo vama nevidljivo...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 604
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Sto je neki novinar u red carpetu rekao: "U sezoni kiselih krastavaca nije tesko biti popularan"..Nisu oni popularni, ali svojim idiotskim zivotom daju novinarima dobrog materijala u slucaju da nema neke Severine, Vladimira Tintora i sl. I logicno da ljudi to komentiraju, pogotovo ako je slucaj da su oni o kojima se prica nenormalni za ne vjerovati..sto gotovci jesu..a i sto je netko tu rekao - bijelo radi cuda..a to je kod njih ocito..jos malo prirodnog debilizma i eto ti u Hrvatskoj jos 'celebrityja'. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Citat:
Što si veći kreten i debilčina imat ćeš više medijskog prostora u rubrici "Showbizz".
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 272
![]() ![]() | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Citat:
Ovo sve je pametno izrežirano od njih samih, ne budite naivni, njih dvoje su ko projekt neki, i točno znaju unaprijed šta će bit za 2 mjeseca u novinama o njima. Sami se oće medijski kurvat i zašto bi ih itko žalio? Aha......sigurno su NJIH drugi natjerali da imaju odabir dadilje pred kamerama za Red Carpet ili koga već. Pa da. To je normalna stvar u HR. Sutra uključite Novu popodne, ja kopam baš neki krompir tu u vrtu pa će prenosit, a kasnije su rekli da možda budu me snimali kako perem zube ali nisu sigurni još. Aj molim vas. Prodavanje vlastite intime i privatnosti san je svakog površnog plitkog Hrvata, i znam da ima mnogih parova koji ove njihove šikenarije doživljavaju ozbiljno. A sad navalite sa komentarima kako ih poznajete i kako su oni zapravo divni i krasni samo slučajno im kamere ulete svakih par dana, u kuću, u birc, i tako... Da...a yebiga, desi se. Ko od vas ovdje može reć da mu nikad nije ekipa HRT-a, RTL-a ili Nove uletila ujutro dok se tušira ili dok se prepire sa curom u stan ili kuću? Ja znam da meni je...više puta...
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. | |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu Citat:
![]()
__________________ Tko te ljuti, uvali mu kruti! | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu ti likovi su mi inače toliko sporedni u životu da kad bi ih vidio na ulici da se mlate nebi poduzeo ništa nego bi produžio svojim putem.. čemu razbijati glavu s nekom glupom plavušom i kretenom premoćne frizure ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

ko je tu lud?