Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 stvarno ne vidim razloga zašto raspravljati o njima...zaslužili nisu! glupost! Slažem se. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-08-08, 22:51   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 04-07-08
Godina: 19
Poruka: 2,562
Iron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono nešto
Re: Ante Gotovac tuko Simonu i kći Gabrijelu

Citat:
Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
stvarno ne vidim razloga zašto raspravljati o njima...zaslužili nisu!

glupost!
Slažem se. Previše se provlače po medijima, a nitko su i ništa. Šta su to oni uradili a da se pamti od njih, osim što su se svađali.
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 22:55   #52 (permalink)
Protuha

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

bla bla bla i sto radite nego ih dodatno reklamirate raspravom o njima(ono sto oni zele da se radi, jer i internet je medij, ako neki nisu znali.)... jbt svi seru kako su bzvz popularni, a opet svi raspravljaju o njima... ko je tu lud?

ocito da svima tu oni predstavljaju nesto vrlo vazno i odlicno o cemu mogu raspravljat i da svi imaju potrebu zabost nosu u neciji zivot i biti pametni... ima puno boljih tema od ove koje nazalost nisu popracene tako da je bezvezno to glumatanje koje je suvisno i ocito samo vama nevidljivo...

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:19   #53 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 604
denserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono nešto

Sto je neki novinar u red carpetu rekao: "U sezoni kiselih krastavaca nije tesko biti popularan"..Nisu oni popularni, ali svojim idiotskim zivotom daju novinarima dobrog materijala u slucaju da nema neke Severine, Vladimira Tintora i sl. I logicno da ljudi to komentiraju, pogotovo ako je slucaj da su oni o kojima se prica nenormalni za ne vjerovati..sto gotovci jesu..a i sto je netko tu rekao - bijelo radi cuda..a to je kod njih ocito..jos malo prirodnog debilizma i eto ti u Hrvatskoj jos 'celebrityja'.
denserica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:20   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 04-07-08
Godina: 19
Poruka: 2,562
Iron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono neštoIron Man ima ono nešto

Potpisujem
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:35   #55 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,601
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Malo mi je naslov blesast.
Gabrijela ima 2 godine.
Kako možeš tući djete od 2 godine.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:38   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 1,968
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: denserica Pogledaj Poruke
...a i sto je netko tu rekao - bijelo radi cuda..a to je kod njih ocito..jos malo prirodnog debilizma i eto ti u Hrvatskoj jos 'celebrityja'.
Istina - ovo ljeto u svim novinama oni kretenoidi iz Farme na Zrću. Od Slobodne Dalmacije, Jutarnjeg lista, Večernjaka do Dnevnog avaza.

Što si veći kreten i debilčina imat ćeš više medijskog prostora u rubrici "Showbizz".
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:48   #57 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 04-04-07
Godina: 20
Poruka: 604
denserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono neštodenserica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Malo mi je naslov blesast.
Gabrijela ima 2 godine.
Kako možeš tući djete od 2 godine.
Ma blaah..pise da je htio udariti Simonu pa je kao slucajno udario malu..ma joj blj..
Kad su nas toliko medijski lincevali s njima ja bi htjela sto prije saznati kraj cijele price..
denserica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 23:48   #58 (permalink)
Regularni forumas

Godina: 24
Poruka: 272
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
stvarno ne vidim razloga zašto raspravljati o njima...zaslužili nisu!

glupost!
Molim te ne talasaj.

Ovo sve je pametno izrežirano od njih samih, ne budite naivni, njih dvoje su ko projekt neki, i točno znaju unaprijed šta će bit za 2 mjeseca u novinama o njima.

Sami se oće medijski kurvat i zašto bi ih itko žalio?

Aha......sigurno su NJIH drugi natjerali da imaju odabir dadilje pred kamerama za Red Carpet ili koga već.

Pa da.

To je normalna stvar u HR. Sutra uključite Novu popodne, ja kopam baš neki krompir tu u vrtu pa će prenosit, a kasnije su rekli da možda budu me snimali kako perem zube ali nisu sigurni još.

Aj molim vas.

Prodavanje vlastite intime i privatnosti san je svakog površnog plitkog Hrvata, i znam da ima mnogih parova koji ove njihove šikenarije doživljavaju ozbiljno.

A sad navalite sa komentarima kako ih poznajete i kako su oni zapravo divni i krasni samo slučajno im kamere ulete svakih par dana, u kuću, u birc, i tako...

Da...a yebiga, desi se.

Ko od vas ovdje može reć da mu nikad nije ekipa HRT-a, RTL-a ili Nove uletila ujutro dok se tušira ili dok se prepire sa curom u stan ili kuću?

Ja znam da meni je...više puta...
Odgovori sa citatom
Star 03-08-08, 00:05   #59 (permalink)
prof. Foruma

Godina: 25
Poruka: 1,968
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
M
Ko od vas ovdje može reć da mu nikad nije ekipa HRT-a, RTL-a ili Nove uletila ujutro dok se tušira ili dok se prepire sa curom u stan ili kuću?

Ja znam da meni je...više puta...
Kod mene su se praktički uselili... Dao sam im i ključ i sve. Sve šta tražim je da se izju kada mi "nenadano" banu u stan i dočekaju me "na prepad".
Odgovori sa citatom
Star 03-08-08, 00:56   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,832
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

ti likovi su mi inače toliko sporedni u životu da kad bi ih vidio na ulici da se mlate nebi poduzeo ništa nego bi produžio svojim putem..
čemu razbijati glavu s nekom glupom plavušom i kretenom premoćne frizure
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114