Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Antea Kodžoman ljubi Ivana Todorića? u Društvo forumu; Iako nisu javno izmjenjivali nježnosti, pogledi između 26-godišnje manekenke i tri godine mlađeg poduzetnika odavali su da ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-07, 20:37   #1 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,949
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab
Antea Kodžoman ljubi Ivana Todorića?

Iako nisu javno izmjenjivali nježnosti, pogledi između 26-godišnje manekenke i tri godine mlađeg poduzetnika odavali su da se između njih događa nešto više od prijateljstva. Ovaj navodni novi ljubavni par uhvaćen je prije nekoliko dana u Zadru na modnom spektaklu Beck’s FashionHr. Antea i Ivan su bili na after partyu u jednom zadarskom klubu. Na početku večeri pravili su se da se uopće ne poznaju. Dolazak Ivana Todorića u Zadar za mnoge je bio iznenađenje jer nikada nije posjećivao modne revije. Navodno je stigao upravo zbog nove djevojke. O istinitosti nagađanja o njihovu nježnom prijateljstvu i Ivan i Antea šute. Mladi Todorić oduvijek je izbjegavao medije, a Antea ne odgovara na novinarske pozive. O njezinu ljubavnom životu nikada se ništa nije znalo. Tek da su je prije nekoliko mjeseci povezivali sa stilistom Markom Grubnićem. Tu navodnu vezu oboje su oštro opovrgnuli objašnjavajući da su tek jako dobri prijatelji. Ivanov privatni život bio je prilično javan. Mladi ekonomist i najmlađi sin Ivice Todorića poznat je kao bivši dečko pjevačice Lane Jurčević (22). Dugogodišnja veza, koja je započela u srednjoj školi, okončala se prije nekoliko mjeseci. Navodno su ostali prijatelji. Novu vezu bivšeg dečka Lana nije željela komentirati.

kamo bi ona nego gdje ima love
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 20:56   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: Antea Kodžoman ljubi Ivana Todorića?

Lol...ima previše, ne da mi se čitati
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 23:26   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

ma zaboli me k*rac
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 00:21   #4 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Lana je bolja

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 01:24   #5 (permalink)
mab
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 21
Poruka: 2,949
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Lana je bolja
to i ja kažem
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 19:21   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

i ja
manekenka je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 04:38   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,697
ROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auruROBIN ima spektakularnu auru

e moj Todoriću nikako na zelenu granu
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 01:50   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,157
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

ma ruzan je ko sam vrag nek bude sretan sto ga uopce koja oce ,da ne postane gejpeder
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-07, 05:15   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 408
Mazda890 se izdvaja iz mase

antea mi je tako gadna, šta li je vidio samo u njoj???
Mazda890 je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: antea, ivana, kodzoman, ljubi, todorica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103