Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi bannani ljudi u Društvo forumu; nisam nigdje našla ovu temu,pa ako slučajno ima obrišite ju!! gledam i puno ima bannanih ljudi... ev ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-02-08, 11:59   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 3,716
neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
bannani ljudi

nisam nigdje našla ovu temu,pa ako slučajno ima obrišite ju!!
gledam i puno ima bannanih ljudi... ev iskreno-neki su mi baš totalno išli na k.... dođu na forum,i onda misle da su popili cijelu pamet svijeta... takve i treba bannat! dobila sam i ja 2 opomene od daizde pa ga opet nisam vrijeđala kao što je luka napravio.... a ona neka mindis-mala došla na forum i nabrijala se,stalno je kršila pravila,moje postove komentirala,i totalno mi je išla na k.... a to što je luka otvarao teme "sretan rođendan" kontam da se dečko želio istaknuti na forumu,pa je zato i otvarao te teme,ali mislim stvarno nema smisla otvarati temu "sretan rođendan" za nekog ko ima 0 postova,il za nekog ko ima malo postova i ko je novi na forumu. a ona neka ženska što je u predstavljanju otvorila temu o yebanju,a ima toliko godina,na to sam se raskreveljila !! šta vi mislite o bannanim ljudima? i o tom svem što sam napisala?
stvarno nisam vidila ovu temu,ako ima možete ju obrisati.... ima stvarno "talenata" na ovom forumu da nije za vjerovat!
neukrotiva_031 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 17:16   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,193
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor
Re: bannani ljudi

ima talenata ima....najgore je kaj su takvi talenti svuda oko nas....a kaj da ti velim posebno....ak je zasluzil ban zbog pretjeranog preseravanja i vrijedanja nek mu je...

znam da ja kao mod nebi trpil necije konstantno spammanje glupim temama, konstantnim komentarima koji se opce ne ticu tema (oke znam da i mi znamo dosta puta otic off al bar se trudimo vratit na pravi put za razliku od onih koji pokusavaju skrenut vlak s tracnica), vrijedanjem drugih clanova koji su mi kao druga familija....jesam tolerantan al ne bas tolko....neznam opce kaj bi o takvim individuama mislil...il imaju problema il su zeljni nase paznje il je nekaj sasvim trece....kaj god da je to nisu nacini da se ostvari njihova namjera....siguran sam da bi se te osobe dobro prihvatilo kad bi se ponasale dostojno ovog foruma i njegovih clanovia....ko da je to tak tesko radit....

znam da se mene prihvatilo makar i dan danas teram zajebanciju postovima....imam i ja nekad pametnu za rec i opcenito nekaj za rec i onda to osvane ovdje...a ak nemam ni ne pisem....a sve ove zajebancije....to je u afektu...jednostavno sam takav i takvog ste me prihvatili...

sad dal ce me netko novi prihvatiti il ne nije moj problem...ak misli spammat bezveze postoje modovi...ak misli vrijedat i blatit bilo moje komentare bilo tude komentare uvijek postoji onaj carobni botun slijeva..... samo znam da ga ja takvim ponasanjem necu prihvatit a kamoli postivat...i kraj....takve treba udaljit sto dalje od ovog foruma....makar nas ima tolko kolko nas ima ne mozemo dopustit da netko sere po nama sam zato kaj mu se sere....nek sere na drugom mjestu...
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 17:46   #3 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

čuj...ima svakakvih članova...SPAMERA(kao ja), dobrih, lažno dobrih...
Čuj, ako je bannan, nema se kaj raspravljati...
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 22:17   #4 (permalink)
Akademik Foruma

neukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono neštoneukrotiva_031 ima ono nešto

mačor bannan? šta je on radio? nema me na kratko na forumu i već neko bannan..oće mi neko reć šta je bilo? znatiželjna sam....
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 22:22   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,663
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Mislim da je sinoć tražio ban na par dana... Imaš temu Req: Ban gdje ljudi mogu tražiti da dobiju ban.
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 22:23   #6 (permalink)
Akademik Foruma

aha... ja misla da je bilo neko sranje... ne kontam zašto neko traži bann-ja ne bi nikad. hmmm
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 22:27   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,062
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Pa reko je macor da mu treba vremena za učenje i zato je tražio ban, ne vidim tu ništa loše
HINT
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 22:38   #8 (permalink)
Akademik Foruma

aha..kontam!! pa tak i ja,trebam učit a visim na netu.... grozno....
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 23:12   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Poruka: 2,686
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

e i ja. a nis ne ucim. bljuh

a kaj nije vec bila ovakja tema?
The garden sighs, flowers die.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-02-08, 23:34   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-09-07
Poruka: 1,429
terri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz maseterri se izdvaja iz mase

bannani ljudi su u bannani
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: totalno cool

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103