| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi bannani ljudi u Društvo forumu; nisam nigdje našla ovu temu,pa ako slučajno ima obrišite ju!! gledam i puno ima bannanih ljudi... ev ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | bannani ljudi nisam nigdje našla ovu temu,pa ako slučajno ima obrišite ju!! gledam i puno ima bannanih ljudi... ev iskreno-neki su mi baš totalno išli na k.... dođu na forum,i onda misle da su popili cijelu pamet svijeta... takve i treba bannat! dobila sam i ja 2 opomene od daizde pa ga opet nisam vrijeđala kao što je luka napravio.... a ona neka mindis-mala došla na forum i nabrijala se,stalno je kršila pravila,moje postove komentirala,i totalno mi je išla na k.... a to što je luka otvarao teme "sretan rođendan" kontam da se dečko želio istaknuti na forumu,pa je zato i otvarao te teme,ali mislim stvarno nema smisla otvarati temu "sretan rođendan" za nekog ko ima 0 postova,il za nekog ko ima malo postova i ko je novi na forumu. a ona neka ženska što je u predstavljanju otvorila temu o yebanju,a ima toliko godina,na to sam se raskreveljila !! šta vi mislite o bannanim ljudima? i o tom svem što sam napisala? stvarno nisam vidila ovu temu,ako ima možete ju obrisati.... ima stvarno "talenata" na ovom forumu da nije za vjerovat!
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: bannani ljudi ima talenata ima....najgore je kaj su takvi talenti svuda oko nas....a kaj da ti velim posebno....ak je zasluzil ban zbog pretjeranog preseravanja i vrijedanja nek mu je... znam da ja kao mod nebi trpil necije konstantno spammanje glupim temama, konstantnim komentarima koji se opce ne ticu tema (oke znam da i mi znamo dosta puta otic off al bar se trudimo vratit na pravi put za razliku od onih koji pokusavaju skrenut vlak s tracnica), vrijedanjem drugih clanova koji su mi kao druga familija....jesam tolerantan al ne bas tolko....neznam opce kaj bi o takvim individuama mislil...il imaju problema il su zeljni nase paznje il je nekaj sasvim trece....kaj god da je to nisu nacini da se ostvari njihova namjera....siguran sam da bi se te osobe dobro prihvatilo kad bi se ponasale dostojno ovog foruma i njegovih clanovia....ko da je to tak tesko radit.... znam da se mene prihvatilo makar i dan danas teram zajebanciju postovima....imam i ja nekad pametnu za rec i opcenito nekaj za rec i onda to osvane ovdje...a ak nemam ni ne pisem....a sve ove zajebancije....to je u afektu...jednostavno sam takav i takvog ste me prihvatili... sad dal ce me netko novi prihvatiti il ne nije moj problem...ak misli spammat bezveze postoje modovi...ak misli vrijedat i blatit bilo moje komentare bilo tude komentare uvijek postoji onaj carobni botun slijeva..... samo znam da ga ja takvim ponasanjem necu prihvatit a kamoli postivat...i kraj....takve treba udaljit sto dalje od ovog foruma....makar nas ima tolko kolko nas ima ne mozemo dopustit da netko sere po nama sam zato kaj mu se sere....nek sere na drugom mjestu...
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: bannani ljudi mačor bannan? šta je on radio? nema me na kratko na forumu i već neko bannan..oće mi neko reć šta je bilo? znatiželjna sam....
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bannani ljudi Mislim da je sinoć tražio ban na par dana... Imaš temu Req: Ban gdje ljudi mogu tražiti da dobiju ban.
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: bannani ljudi e i ja. a nis ne ucim. bljuh a kaj nije vec bila ovakja tema?
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:06.

!! šta vi mislite o bannanim ljudima? i o tom svem što sam napisala?
ima stvarno "talenata" na ovom forumu da nije za vjerovat!

samo znam da ga ja takvim ponasanjem necu prihvatit a kamoli postivat...i kraj....takve treba udaljit sto dalje od ovog foruma....makar nas ima tolko kolko nas ima ne mozemo dopustit da netko sere po nama sam zato kaj mu se sere....nek sere na drugom mjestu...
Imaš temu Req: Ban gdje ljudi mogu tražiti da dobiju ban.
T1950