| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Bitcharka postaje poznata u Društvo forumu; nikako ne kužim kako netko po slici može reci da se netko drži kao elita i odmah ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,082
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata nikako ne kužim kako netko po slici može reci da se netko drži kao elita i odmah zbog šminke ili tako nečega prosuditi da to nisu ok ljudi,bzvz takve dojmove iznositi |
| |
| | #43 (permalink) |
| Purger | Re: Bitcharka postaje poznata Meni je zgodna ova kaj je na slici skroz lijevo... Poznata mi je al se ne mogu sjetit otkud ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #44 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Bitcharka postaje poznata Citat:
![]() Btw. izgleda da vam je bilo zabavno ![]() | |
| |
| | #45 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Citat:
![]() nego mi nije bilo jasno sto je tu tako katastrofa...a koliko sam ja čula smije se pitati.. i da , odlično sam se provela! ![]() ![]() ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| |
| | #47 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Citat:
![]() Ajde Loc, isključi kabel tastature da ne napišeš što nebi trebao.... Pametnije je...... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| |
| | #49 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Citat:
a kako netko moze biti toliko zatucan pa ne cijeniti i necije tudje misljenje koje se kosi sa njegovim/u ovom slucaju tvom misljenju, imam svoje misljenje i iznio sam ga i tako mislim a cak je i bicharka uvazila misljenje tako da , nauci se cjeniti drugo misljenje. svatko ima svoj dojam kada nekaj vidi !!! ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE | |
| |
| | #50 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Citat:
![]() ![]() ) i to znaci da sam se uvrijedila?loša ti je logika...ali dobro ako si s time sada sto si to citirao htio ispasti cool eto uzivaj! ![]() ![]() ![]() ![]() I DA..O OVOME sam upravo pricala sto ti sada radis...da se tema ne bi pretvorila u debilne komentrare ljudi takvih kakvi su komentari...ako ti je logika tako jebena eto polovi to. zato sto nema potrebe to biti, kapiš?
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. Zadnji Uredio BITCHARKA : 30-04-08 u 07:34. | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:54.

a pa normalno sam ispala..kaj ne valja?