| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Bitcharka postaje poznata u Društvo forumu; Bitch evo ti jedan dao bi ti ja i ovo ali frka me lopina ce doc ovdje pa ce me ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Bitch evo ti jedan ![]() dao bi ti ja i ovo ali frka me lopina ce doc ovdje pa ce me pregazit autom i to nekoliko puta da bude siguran da me smaknuo ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| |
| | #52 (permalink) | |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 837
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Citat:
![]() ![]() ![]() ma nece dobar je on
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. | |
| |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Bitch ajde nemoj se živcirat i uzrujavat radi nekih pojedinaca, ja ti samo mogu reći da si ti meni jako lijepa i puno ljepša od njih svih tamo... e tak da znaš... , a ostali neka misle šta god žele...![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-10-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,081
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Citat:
daj me ne tapšaj po glavi,ne treba mi to hvala što si mi rekao da sam zatucana | |
| |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata to nije cijenjenje predrasuda nego cijenjenje i postivanje tudjeg misljenja, i ko je rekao da sam tebe stavio u kontekst rijeci zatucana, to sam mislio na sve ljudi koji ne postuju tude misljenje, i kaj sam ti onda mogao drugo rec nego nema na cemu ![]()
__________________ DANAS JE TESKO BITI GLUP PREVELIKA JE KONKURENCIJA ![]() http://www.croportal.net/forum/zagre...72/#post904879 -ZG TRNJE |
| |
| | #59 (permalink) |
| next best thing | Re: Bitcharka postaje poznata ajd zatvorite ovo, ovo postaje totalno bezveze tema, kiki malo bocnio bitch, a ono nast'o slon, moj prijedlog zatvori ovo kiki ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:20.

ali frka me lopina ce doc ovdje pa ce me pregazit autom i to nekoliko puta da bude siguran da me smaknuo 

, a ostali neka misle šta god žele...
, nauci se cjeniti drugo misljenje. svatko ima svoj dojam kada nekaj vidi !!!