Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Bitcharka postaje poznata u Društvo forumu; Bitch evo ti jedan dao bi ti ja i ovo ali frka me lopina ce doc ovdje pa ce me ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 30-04-08, 07:36   #51 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,196
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto
Re: Bitcharka postaje poznata

Bitch evo ti jedan
dao bi ti ja i ovo ali frka me lopina ce doc ovdje pa ce me pregazit autom i to nekoliko puta da bude siguran da me smaknuo
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 30-04-08, 07:40   #52 (permalink)
SLIKA BEZ SMINKE RULZ

Datum registracije: 10-02-07
Godina: 20
Poruka: 837
BITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavanBITCHARKA je slavan

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
Bitch evo ti jedan
dao bi ti ja i ovo ali frka me lopina ce doc ovdje pa ce me pregazit autom i to nekoliko puta da bude siguran da me smaknuo
hahahaha...

ma nece dobar je on
Star 30-04-08, 07:42   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Bitch ajde nemoj se živcirat i uzrujavat radi nekih pojedinaca, ja ti samo mogu reći da si ti meni jako lijepa i puno ljepša od njih svih tamo... e tak da znaš..., a ostali neka misle šta god žele...
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 30-04-08, 09:32   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-10-06
Poruka: 1,081
maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
a kako netko moze biti toliko zatucan pa ne cijeniti i necije tudje misljenje koje se kosi sa njegovim/u ovom slucaju tvom misljenju, imam svoje misljenje i iznio sam ga i tako mislim a cak je i bicharka uvazila misljenje tako da , nauci se cjeniti drugo misljenje. svatko ima svoj dojam kada nekaj vidi !!!
ajde ti nauči da su meni glupi takvi komentri i da ih ni ne kužim,šta ja tu imam za cijeniti
daj me ne tapšaj po glavi,ne treba mi to
hvala što si mi rekao da sam zatucana
maja-manuela je offline  
Star 30-04-08, 10:18   #55 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: maja-manuela Pogledaj Poruke
hvala što si mi rekao da sam zatucana
nema na cemu i drugi put
Star 30-04-08, 10:22   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: driver1zg Pogledaj Poruke
nema na cemu i drugi put

So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Star 30-04-08, 10:24   #57 (permalink)
prof. Foruma

maja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznatmaja-manuela će uskoro biti poznat

da nema tebe ne bih znala da treba cijeniti predrasude ...ono...prosvjetljena sam.
daj samo nastavi,tko zna što ću sve naučiti.
maja-manuela je offline  
Star 30-04-08, 10:44   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 2,254
driver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz masedriver1zg se izdvaja iz mase

to nije cijenjenje predrasuda nego cijenjenje i postivanje tudjeg misljenja, i ko je rekao da sam tebe stavio u kontekst rijeci zatucana, to sam mislio na sve ljudi koji ne postuju tude misljenje, i kaj sam ti onda mogao drugo rec nego nema na cemu
Star 30-04-08, 10:46   #59 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,101
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ajd zatvorite ovo, ovo postaje totalno bezveze tema, kiki malo bocnio bitch, a ono nast'o slon, moj prijedlog zatvori ovo kiki

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Star 30-04-08, 10:48   #60 (permalink)
prof. Foruma

pa mene si kvotao,možda mi odatle ta ideja
i moj prijedlog je zatvaranje teme...
maja-manuela je offline  
Zatvorena Tema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108