| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Bitcharka postaje poznata u Društvo forumu; a sve je počelo ko dobra zajebancija........kako ekipica zabrije....hahahahaha.....neki su pravdaši....neki mejaši a neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: Bitcharka postaje poznata a sve je počelo ko dobra zajebancija........kako ekipica zabrije....hahahahaha.....neki su pravdaši....neki mejaši a neki iz malog mista...a neki gruntovčani.....svega ima to istina....lol bič...videl sam još negde slične slike i odma sam si rekel, gle bič je to...hahaha.....koja sam ja krema...bum potražil
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| |
| | #62 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata Dajte ostavite devojku na miru...to ljubomora izvire iz mnogih ljudi...ja da sam na tvom mestu ne bih se obazirala ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| |
| | #63 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Bitcharka postaje poznata Da slažem se s ovim....nevjerojatno je u šta ste pretvorili ovaj pokušaj Kikija da unese malo zafrkancije... Ne vidim ništa loše ni strašno što je Bitch tamo bila....isto mislim da nije loše ispala.....Ako je ovo zamišljeno kao zafrkancija onda se ne treba bacati drvlje i kamenje odma na nju ili druge na slikama....Kad već iznosimo mišljenja....to je moje.... PS: Bitcharka....ispala si čist dobro.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,076
![]() ![]() ![]() | Re: Bitcharka postaje poznata isto predlazem zatvaranje ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| |
| | #65 (permalink) |
| charolastra | Re: Bitcharka postaje poznata ne predlažem, zatvaram
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:03.

a