oho bravo... samo jos od jucer imaju slike na njenoj temi... i to bez cenzure bradavica.
Raspravljate o temi Britney Spears pokazala sise u spotu u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Nedavno su u javnost procurile snimke na kojima se Britney u toplesu vrti oko štange. Spot je radila 2007. godina ...
oho bravo... samo jos od jucer imaju slike na njenoj temi... i to bez cenzure bradavica.
Da ja imam tintilinića lijepoga kao ona cice, ne bih ga nikada nikome pokazao u životu... Bokte, ima li ta žena kriterije, ikakve?![]()
Potpisi su za budale.
pukla je ko kokica.![]()
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije
pukla moj kuki, svi portali ovo imaju ka jednu od top novosti... napravila si je odlicnu reklamu i zaboli je.
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije
ja govorin o ovom slucaju, pokazala malo cice i svi portali bruje o tome, pogledaj malo po netu, drugim ricima napravila je dobru reklamu, sad ce svi titi kupiti taj spot, itd. kuzis?
a šta sad treba nema šta drugo pokazat i pokazala sise ništa strašno svako se koristi onim šta ima