| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Brutalno pretučen Mladen Burnać u Društvo forumu; Rođak Ivica Burnać na sudskom hodniku je iznenada nokautirao pjevača u usponu. Sav u krvi, Burnać je završio sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Rođak Ivica Burnać na sudskom hodniku je iznenada nokautirao pjevača u usponu. Sav u krvi, Burnać je završio sa slomljenim nosom i vidnim pomakom prednjih zuba. DRNIŠ - Pjevača Mladena Burnaća brutalno je na sudu pretukao rođak Ivica Burnać, piše Jutarnji list. Do obračuna je došlo u utorak ujutro u hodniku drniškog Općinskog suda, dok je Mladen čekao poziv suca u vezi s parničnim postupkom i neriješenim imovinskim odnosima s dijelom rodbine iz prominskog kraja, odakle potječe. Četrdesetdvogodišnji rođak Ivica Burnać iznenada je nokautirao Mladena, koji je na hodniku bio sa stricem, dok je njegova 70-godišnja majka Jela u sudnici davala iskaz. Od siline udarca Mladen je zateturao. U trenutku je bio obliven krvlju. Zahvaljujući autoritativnom sucu Ljudevitu Zoričiću koji je izlaskom na hodnik energično spriječio daljnje šaketanje već klonulog pjevača, izbjegnuto je njegovo teže stradavanje, piše Jutarnji list. Rođak Ivica nasrnuo je i na Mladenovu majku, koju je grubo odgurnuo od vrata. Iz drniškog Doma zdravlja Burnać je prebačen u šibensku bolnicu, zajedno s ozlijeđenom majkom, koja se žalila na bolove u ramenu, a pomoć je potražila na Odjelu ortopedije. Burnaću je, uz frakturu nosa, velike posjekotine gornje usne i poveći hematom, konstatiran i vidni pomak dva prednja gornja i dva prednja donja zuba, piše Jutarnji list. po meni to baš nije brutalno ![]()
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brutalno pretučen Mladen Burnać A ja njega nikad nisam previše doživljavala,tak da je i umro ne bi me previše dirnulo!A to je samo obično preseravanje da se stigne u novine i poraste popularnost računajuči na sažaljenje ljudi,vidim da mu je samo ružna faca stradala,nikakvi unutarnji organi,niš nije puklo! Joj pretukli su ga moram odmah kupiti njegov CD da ima love da si napravi novi nos!Kažem obično preseravanje,a ne brutalno pretučen!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
![]() |
| Tagovi: brutalno, burnac, mladen, pretucen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:59.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!