| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Brutalno pretučen Mladen Burnać u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs ma onaj kaj ima usta da mu lopta stane unutra i čube da mozhe kosit travu... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brutalno pretučen Mladen Burnać Ček, ček. Netko je uspio taj NOS razbiti? Ideeeeeeeeeeš Respekt ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Brutalno pretučen Mladen Burnać a taj fantom... ali koliko ja vidim, nos mu na toj slici ide u felš...kao da ga je netko zakacio vec prije, a zamisli kako sad izgleda ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 2,054
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Brutalno pretučen Mladen Burnać nakon terapije šakama bit će kao nov...ne treba mu glumičić...još je taj anonimus uspio snimit duet sa Arsenom Dedićem...a kad se sijetim onog nastupa na dori sa Ivankom Boljkovac..još je i dobro pošao,moglo mu se desiti da se prilikom izvođenja koreografije Ivanka prevrne na njega i da ga smlavi totalka ![]() ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. Zadnji Uredio ROBIN : 15-06-07 u 14:39. |
| | |
![]() |
| Tagovi: brutalno, burnac, mladen, pretucen |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:18.