| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Carlos Moya u Umagu razvozio smeće u Društvo forumu; Četverostruki pobjednik Umaga, Carlos Moya, najveći je “playboy” među tenisačima. Njega na 18. Croatia Openu ovog puta prati španjolska glumica ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Četverostruki pobjednik Umaga, Carlos Moya, najveći je “playboy” među tenisačima. Njega na 18. Croatia Openu ovog puta prati španjolska glumica i voditeljica Carolina Cerezuela, poznata na Pirinejima po ulozi u humorističnoj seriji “Camera Cafe”. Carlos i Carolina u vezi su nekoliko mjeseci. Carlos je prije nekoliko godina bio zaručen za španjolsku voditeljicu Patriciju Conde, a posljednja ljubav bila mu je zgodna talijanska kolegica Flavia Pennetta. Zavodnik Moya ove godine prvi put nije bio u žiriju za izbor najljepše hostese. No, kako doznajemo, kladio se koja će ljepotica pobijediti i izgubio. Zbog izgubljene oklade morao je sakupljati smeće po umaškom hotelskom naselju Stella Maris. Vrijedni Moya, bez imalo srama pred brojnim turistima i prijateljima tenisačima, sakupljao je vrećice, papiriće i opuške. Metlom je pomeo ostatke smeća, utvario u prikolicu traktora, sjeo za upravljač i krenuo. Smeće i borove iglice spretno je vozio hotelskim naseljem ne mareći za poglede začuđenih prolaznika.
__________________ Kada se kunem majkom možda lažem.... ali kada kažem "oca mi" onda govorim istinu, majke mi ! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Carlos Moya u Umagu razvozio smeće Ja mu skidam kapu. Čovjek je zajebant bez obzira na popularnost ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: carlos, moya, razvozio, smece, umagu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:00.

Papčina.