| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan u Društvo forumu; Jutarnji.hr Citat: Aquarius je i ove godine otvorio sezonu s porukom “Ne možete biti toliko budni koliko vam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan Jutarnji.hr Citat:
inače mi ide na kurac, ali za ovo | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan loool ![]() S obzirom koliko skupih krpica ima i mogla bi si kupit stan ![]() Vjerujem da ni nisamo saznali za sve,to je samo mali dio....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| banned | Re: Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan da nek stavi u plavi oglasnik, "Tražim stan sa velikim plakarom za sve bunde i Fendy i D&G torbice i 149 pari cipela" šifra - Vlasnik imućan i podložan manipulaciji sponze. ![]()
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan Sigurno ima ona već nekog.Prava sponza mora imat rezervnog igrača ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan Pa ima, neki talijan je u igri. Ne pitaj kako znam, nemoguće je kupiti novine i ne naći nju u njima ![]() Wamp ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan A morala si doć pogledat kaj ima ![]() ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,686
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cetinski: Vlatka, prodaj bunde i kupi sebi stan ne volim tonija ![]() niti vlatkicu nasu ![]()
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bunde, cetinski, kupi, prodaj, sebi, stan, vlatka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:09.

za ovo