| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto u Društvo forumu; Citat: OSIJEK - Četiri su osobe lakše ozlijeđene u nesvakidašnjoj prometnoj nesreći danas u 8.20 sati na raskriž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Citat:
Zapelo mi za oko ovo boldano.Nije mi jasno,kakve to privilegije imaju svećenici i časne sestre u ovom slučaju da se njih ne podvrguje alkotestu ![]() Kladim se da su sve četri bile pod utjecajem alkohola.... ![]() Pitam se kaj bi bilo da je da prometna nesreća imala tragične posljedice,da su pregazile dijete ili nekaj slično ![]() Žalosno da se ovakve stvari događaju. Btw. Jel zna netko možda šta bi se desilo u slučaju da časna sestra zgazi dijete ili nekaj ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Jebene pijane glupače. već imaš crveni karton zbog nepotrebnog vrijeđanja ... smanji doživljaj .... stvarno ... -silence Zadnji Uredio silence : 04-08-07 u 10:05. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto 2 ice: Malo pretjerujes sa pogrdama. Zene se slupale i so what? Jedini problem je sta je Sahasa napisao. A to ne znaci striktno da su bile pijane.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto ???kakve veze ima sto su casne, moze se desiti svakomu...i oni su samo ljudi
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: jug Godina: 30
Poruka: 3,563
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=skin2yard;430487..i oni su samo ljudi[/QUOTE] ljudi pa neš ti problema razbiti auto,vijest bi bila da su razbile bmw-a M3.. da mi je samo znati koga su psovale kad su izašle iz auta.. samo ljudi pa neš ti problema razbiti auto,vijest bi bila da su razbile BMW-a M3.. da mi je znati koga su psovali kad su iz auta izašle ![]() Zadnji Uredio daidza : 04-08-07 u 14:54. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Baš tako
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto ja sam mislila da su casne zapravno FBI, tko zna koga su zapravo ganjale ![]()
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 393
![]() | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto ma slazem se ja i stim, ali neki reagiraju kao da se to njima nemoze dogoditi...barem sam ja dobio takav dojam ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, casne, cetiri, sestre, slupale, sluzbeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:46.

ja sam mislila da su casne zapravno FBI, tko zna koga su zapravo ganjale