| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: skin2yard ???kakve veze ima sto su casne, moze se desiti svakomu...i oni su samo ljudi Zaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Purger | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Citat:
Zašto onda nisu podvrgnute alkotestu ili privedene u stanicu ako su ga odbile ![]() Tko zna čega je tu sve bilo...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Sudari se ne dešavaju slučajno. Vrlo vjerojatno je ona kriva. Netko je mogao smrtno stradati zbog njene neopreznosti i zajebavanja tijekom vožnje. Promet se treba shvatit ozbiljno. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Purger | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Citat:
Ovaj dio mi je najbolji...kaj je radila da je previdjela znak ![]() Molila krunicu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Citat:
![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Purger | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto A kaj tebe baca ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto ma 100% su bile napusene pa se drotovima nije cinilo da ih treba alkotestirat ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto To bi mogao Damfisk znati...on je pravnik... Mislim da bi to bio čisti kretenizam da postoji takav zakon.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Purger | Re: Četiri časne sestre slupale ‘službeni’ auto Raspravlja se sa mnom u jednoj drugoj temi ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: auto, casne, cetiri, sestre, slupale, sluzbeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:59.