| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Cro portal u Društvo forumu; jeli znate da CROPORTAL nema vremensku zonu od hrvatske ili je ja nisam vidio a pregledao sam vise puta,ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 154
![]() | jeli znate da CROPORTAL nema vremensku zonu od hrvatske ili je ja nisam vidio a pregledao sam vise puta,ali to je croportal strasno(sad cu vjerovatno dobit ban zbog ovog) ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Cro portal Kad bi ljudi dobivali ban zbog takvih stvari... Više ovdje nebi bilo niti jednog forumaša... Zanimljiv post... Di je kakav admin da to pobliže objasni?
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #5 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro portal ma kaki ban.. ne sme niko da te bije, nigeru! ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: Cro portal Zakaj je ova tema "tračevima" ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 154
![]() | Re: Cro portal da ali nema zagreba ima turski nekakvig gradova ali nema zg sta mi znaci turska vremenska zona ,promijenite ime turski portal bolje ce pasat,nesmeta meni to nego ima gradova za koje ja nisam cuo ali zg nema!!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cro portal Citat:
![]() Ja sam Milorad Valdec, a nastavak ove intrigantne priče pogledajte u novom nastavku ISTRAGE. ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:31.

strasno