Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Croportal forumašice sa silikonima u Društvo forumu; Ima li na ovom forumu forumašica sa silikonima ili nekom drugom plastičnom operacijom?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 05:44   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Godina: 27
Poruka: 15
gorgon gorgon gorgon gorgon gorgon
Thumbs up Croportal forumašice sa silikonima

Ima li na ovom forumu forumašica sa silikonima ili nekom drugom plastičnom operacijom?
gorgon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:37   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,495
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima
Re: Croportal forumašice sa silikonima

imam ja silikone i plastičnu stolarijiu još kaj ?
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:39   #3 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,328
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

ja nemam stolariju samo prozore
i imal sam plastichnu operaciju noge dok su mi kozhu spajali..ha pishe plastichna operacija..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:48   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,495
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

sve kaj sadrži plastično i slilikonsko je odgovarajuće za ovu temu
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:54   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

moj pinjač za mobitel je od plastike,se to računa???????
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:58   #6 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,626
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ja koristila silikon za kosu....znaci i ja sam medju njima
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 10:59   #7 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,328
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

aa gle temu..forumashice..opet sam "slucajno" uletio...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:26   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

neki dan sam sa silikonom iz tube probao nešto zaljepit. To se pretvorilo u pravu operaciju...
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 11:59   #9 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,499
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

haha! ja sam imala plastične operacije,ali ne estetske! zadovoljan?
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 12:33   #10 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,954
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Svaki dan radim sa silikonima, ako kojoj treba što napuniti (grudi dapače) preporučam se

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: forumas ice, silikoni, sise

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103