| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Croportal forumašice sa silikonima u Društvo forumu; Ja nemam plastične grudi, ali imam veliki plišani kurac, sorry...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal forumašice sa silikonima Kaj se i Tuperware (ono posuđe, ?) računa? ![]() P.S. Daidža 2x ponesi taj silikon. ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Lokacija: druga dimenzija Godina: 27
Poruka: 15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal forumašice sa silikonima ja mislim da neke forumasice su bile na kojem estetskom zahvatu.....ali necu reci jer kad nes kazem odmah se svi sjatite na mene ko da sam ubio čovjeka
__________________ |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal forumašice sa silikonima Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ice, silikoni, sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.