| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Croportal forumašice sa silikonima u Društvo forumu; moze ali sam ako lici na tebe ot: ja nemam nist silikonsko ni plasticno moze li koznato gorgon kad bolje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal forumašice sa silikonima moze ali sam ako lici na tebe ![]() ot: ja nemam nist silikonsko ni plasticno moze li koznato gorgon kad bolje razmislim nemoj nist reci jer bu opet bilo frke ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Croportal forumašice sa silikonima Ja radin sa Sikafleksom ako kome triba nek javi moze se staviti bilo di i najbolji je
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal forumašice sa silikonima Ja nemam plastike u sebi, ne pijem iz plastičnih flaša i opčenito nevolim plastični okus. Žao mi je jer eto nemogu sada raspravljati o plastici. Od plastičnih stvari imam predmete od o 10 kuna i vozim ih na pijacu na prodaju.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal forumašice sa silikonima moj je ožiljak star oko 12 godina dali vredi staviti na njega. Crven je i ide od desnog uha prema vratu nekih 5 centi pa zato nosim malo duže zulufe da prekriju ali voleo bi se šišati malo kraće sa strane ali ružno izgleda. Nisam ga zašio pa je zarasto tako prošireno. Pomaže li kada je stariji ožiljak ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ice, silikoni, sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:02.

sala al sam gleda na discovery chanel kako ih je neki glumac stavlja