| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Croportal forumašice sa silikonima u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: saban sajnovic Pomaže li kada je stariji ožiljak Pomazu silikoni u najlepsim delovima zenskog tela!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Croportal forumašice sa silikonima nevolim taj osečaj u rukama. Možda izdaleka lepo izgleda ali ja sam za majku prirodu pa makar i viselo al je prirodno. Tako je kako je. Ono kad se ugura pa primiš a ono ...., bljak, glasam protiv, garant. Ono što je oku lepo neznači i da je dobro. ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,003
![]() | Re: Croportal forumašice sa silikonima Citat:
![]() Pre gadno je uvatit napunpanu sisu | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Croportal forumašice sa silikonima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imao sam i ja. To mi je samo ostalo od bivše - plišani qrac kojeg mi je kupila.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 20-05-08 u 00:41. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Croportal forumašice sa silikonima tema je paglu, još kad sam vidjela tko ju je otvorio... ajme majko, a zar nema tema ''plastične operacije'' dečko je vjerojatno očekivao da će cure koje imaju silikone postat sliku jer je užasno zanimljiv, pogotovo sa onolikim crvendaćima... pravi bad guy |
| | |
![]() |
| Tagovi: forumas ice, silikoni, sise |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:57.

....trebal je prvo nagovorit ove bez silikona da nam se ukažu...nemreš odma drito u glavu...

pravi bad guy