ozbiljno?otkad to?
a šta reći o dolores...tko zna s kime će opet biti, ali s užitkom ću pratiti njen život i ljubavne ekskurzije![]()
Raspravljate o temi Dolores Lambaša u vezi sa Dikanom ? u Tračevi forumu, dio Društvo foruma; Nakon Ive Gregurića i Franje Lasića mlada Dolores Lambaša prešla je na novoga starkelju it o koga drugoga nego Dikana. ...
ozbiljno?otkad to?
a šta reći o dolores...tko zna s kime će opet biti, ali s užitkom ću pratiti njen život i ljubavne ekskurzije![]()
Tako mlada a tako sponzoruša...![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
njih triba zatvorit u jednu prosotriju i pustit ciklon b :bljuv
-
uopće me ne bi čudilo (makar ne vjerujem),jer je ona puna sebe ko drek vitamina i prepotentna do bola,a on je dedek koji lovom kupuje "ljubav",i isto je pun sebe ko drek vitamina.savršen spoj,kakva bi im tek djeca bila (nije da ćemo saznati,jer brijem da dikanovi spermići imaju artiritis).
da nema para brijem da bi starlete tipa pokosica i lambaša definitivno trčale za njim.![]()
Zadnji Uredio Shan Sa : 04-08-09 u 12:18
Priroda nam je dala po dva oka i dva uha a samo jedan jezik, da bi mogli više gledati i slušati a manje govoriti, jer se nikad ne može reći toliko mudrosti koliko se može prešutjeti gluposti.Konfucije
ma Dolores je predivna i talentirana,samosvjesna mlada žena koja živi svoj život i to,čini mi se,mnogo ljepše nego svi vi zajedno.Ne znam što će joj Dikanov novac-jer ima svog u izobilju a isto ako znam da ga ni Gregurević i Lsić nisu imali i da su čest živjeli,za razliku od svih vaših uvjerenja-na njenoj grbači.Ona jednostavno voli iskusne i zrele muškarce a ne balavurdiju niti propalice koji frustrirani sjede po kafićim i kompjutorima.Vi ste samo ljubomorn masa.Ali samo -masa.Dolores je i u teatru i u serijama i na filmu itekako iskazala svoj talent a trenutno je najzaposlenija hrvatska glumica.Priznali vi to ili ne-Dolores je kvaliteta i zvijer od žene.pozdrav !
ostavila bez pare onoga franu sad će i drkana![]()
Evo danas je potvrđeno. Sa Dikanom se žvaljakala u splitskoj marini
Radeljak u splitskoj marini poljubio Dolores Lambašu
pa šta, za jedno 40 godina i ja ću biti dovoljno star za nju![]()
Zadnji Uredio pajo-patakRi : 05-08-09 u 20:09