Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Tračevi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Tračevi Raspravljate o temi Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona u Društvo forumu; Nemam što objašnjavat, naslov vam sve govori. Sin Chestera Benningtona. To mu je prvi sin, ima još jednoga....

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 18:54   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-04-07
Godina: 21
Poruka: 117
Scorpia se izdvaja iz mase
Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona

Nemam što objašnjavat, naslov vam sve govori. Sin Chestera Benningtona.

To mu je prvi sin, ima još jednoga.
Scorpia je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 09:29   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
Re: Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona

meni naslov ništa ne govori

Ali ja ne viidim sliku pa se neću igrati brisanja. Možda (iako sumnjam) je strašno zanimljiva i otvara mogućnost zanimljive rasprave
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 10:27   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
Adolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masiAdolon je dragulj u masi

Nit znam ko su ovi ljudi na slici, nit vidim mogućnost ikakve raspave
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 14:58   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,955
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

A ni on nam neće moći objasniti budući da ga više nema

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 16:18   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,663
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A sad... Ja o'šo na Wikipediju pa vidio da je dotični pjevač Linkin Parka (a da sam prvo pogledao sliku, valjda bih prepoznao onog s bradicom). što je tu za tračati, al' eto...
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 17:03   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,023
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Aj šta se pravite blesavi pa neznate ko je D.S. Bennington. Pa sin starog sir Benningtona koji je sin još starijeg Benningtona.
Mislim, stvarno smo zaista...
Odgovori sa citatom
Star 25-11-07, 15:36   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-11-07
Godina: 10
Poruka: 397
Ippy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ippy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ippy

O disi Chesteru, ne mogu vjerovati da je neko otvorio ovakav topic. On vam je Vodeći vokal Linkin Parka, oni su mi jedni od najdražih bendova, a Chester mi je nekoć bio idol. Ovaj pored njega s bradom je Mike Shinoda, prateći vokal Linkin Parka, ovaj najmlađi je sin Chestera, a najsatri je otac Chestera. Eto.
Ippy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: benningtona, benningtonsin, charlesa, chestera, draven, sebastian

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103