| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona u Društvo forumu; Nemam što objašnjavat, naslov vam sve govori. Sin Chestera Benningtona. To mu je prvi sin, ima još jednoga.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona meni naslov ništa ne govori ![]() Ali ja ne viidim sliku pa se neću igrati brisanja. Možda (iako sumnjam) je strašno zanimljiva i otvara mogućnost zanimljive rasprave ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona Nit znam ko su ovi ljudi na slici, nit vidim mogućnost ikakve raspave ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona A ni on nam neće moći objasniti budući da ga više nema ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona A sad... Ja o'šo na Wikipediju pa vidio da je dotični pjevač Linkin Parka (a da sam prvo pogledao sliku, valjda bih prepoznao onog s bradicom). što je tu za tračati, al' eto...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,023
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona Aj šta se pravite blesavi pa neznate ko je D.S. Bennington. Pa sin starog sir Benningtona koji je sin još starijeg Benningtona. Mislim, stvarno smo zaista... ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Draven Sebastian Bennington-Sin Chestera Charlesa Benningtona O disi Chesteru, ne mogu vjerovati da je neko otvorio ovakav topic. On vam je Vodeći vokal Linkin Parka, oni su mi jedni od najdražih bendova, a Chester mi je nekoć bio idol. Ovaj pored njega s bradom je Mike Shinoda, prateći vokal Linkin Parka, ovaj najmlađi je sin Chestera, a najsatri je otac Chestera. Eto. |
| | |
![]() |
| Tagovi: benningtona, benningtonsin, charlesa, chestera, draven, sebastian |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.