| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi Eminem je mrtav??? u Društvo forumu; Evo prica se da je eminem poginija u autu da je dozivija prometnu??? Sto vi znate o tome jeste li ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 340
![]() ![]() | Eminem je mrtav??? Evo prica se da je eminem poginija u autu da je dozivija prometnu??? Sto vi znate o tome jeste li culi nesto??? ulti-platinum artist Marshall Mathers, known by the stage name "Eminem", was killed at 2:30AM EST while driving a rental car on his way to a late-night party Mathers, who authorities believe was under the influence of alcohol or drugs, was behind the wheel of a Saturn coupe that witnesses say swerved to avoid a slow moving vehicle, then lost control and slammed into a grove of trees ????
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| |
| | #3 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eminem je mrtav??? Citat:
koji je tebi qrac?!??!? ma vraga mrtav..
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: Eminem je mrtav??? Citat:
e da zaboravija san reci on nije mrtav vratit ce se
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eminem je mrtav??? Nije!!!...Živ je!!!...evo ga!!! http://www.croportal.net/forum/korisnik/enemy/
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eminem je mrtav??? debilana! ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Eminem je mrtav??? ček, ak nije mrtav lokot stavljam dakle je ili nije?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 1,568
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Eminem je mrtav??? Stavi lokot jer će taj mali postat ko Roko a samo nam još jedan takav fali. ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:49.