| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi forumski tračevi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ševa čuo sam da je onaj ševa najveća pizda na forumu! tko može potvrditi, neka šalje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: forumski tračevi Mislim da se oni tračevi sa skajpa mogu i ovdje prepričavat ![]() Ja znam za njih al neću reći jer nisam sudjelovao u njima ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Celebrity | Re: forumski tračevi ma svi znaju da se trača,svi se žale na tračeve,a nitko ne želi reći o čemu se radi meni je smješno što sam čula da je nekome zapelo za oko moja i daidzina zajebancija i da se sumnja da je to istina! zanimljiva bi to relacija bila: bjelovar-rijeka-trst i još bi morala naći vremena i za svog službenog dečka!nisam ni ja svemoguća! ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| charolastra | Re: forumski tračevi Citat:
![]() Neam ja prste nigdje
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: tracevi, tracevi na forumu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!