| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Tračevi Raspravljate o temi forumski tračevi u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Eleonora Baš bedasto tračat nekog na netu! bedasto je tračati uopće!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: forumski tračevi A ne nije meni je to glavna zanimacija na kavi s kolegicom s posla nas dvije smo živi trač samo kaj mi to volimo reč "mi volimo komentirati određene situacije",ma nek mi se javi onaj ko nikad nije tračo i koji to kao ne voli,to je obična laž! Meni je samo glupo i bedasto to preko neta jer ljude ne poznajem i nemrem o nikome reč niš loše i tračat ga na osnovi toga što je nešto prokomentiro ili napiso na PM! ETO!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Celebrity | Re: forumski tračevi a jebiga,trač se neda iskorijeniti! ali želim postići to da se ovdje objavljuju tračevi koji kruže tako da se osoba o kojoj se radi ima pravo izjasniti!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Purger | Re: forumski tračevi ![]() I Renata Sopek ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Purger | Re: forumski tračevi A Nensi Brlek ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #29 (permalink) |
| charolastra | Re: forumski tračevi A tina katanić traži partnera za novi film na cp-u ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: tracevi, tracevi na forumu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:10.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!